Ebrar Karakurt Abdulhamid pankartı ile ilgili gelen tepkilere böyle yanıt verdi

Dün oynanan yarı final maçında ülkemizi gururlandıran ve finale çıkan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından Ebrar Karakurt, yarı final maçının adeta yıldızıydı. Ebrar Karakurt ve Vargas’tan gelen sayılar takımı finale taşıdı.

Ebrar Karakurt Abdulhamid pankartı ile ilgili gelen tepkilere böyle yanıt verdi

Avrupa Şampiyonası’nda yarı final maçında geriden gelerek galibiyeti alan ve finale yükselen A Milli Kadın Voleybol Takımı ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Gözler Pazar günü oynanacak olan final maçına çevrilirken A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt’un elindeki pankartla verdiği poz gündem oldu. Bazı sosyal medya kullanıcıları bu pankarttan dolayı Karakurt’a tepki gösterdi.

SOSYAL MEDYA PAYLAŞIMINA YORUM YAPMIŞTI

Milli Takım oyuncusu Ebrar Karakurt, geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşımın altına gelen yoruma verdiği cevapla gündem olmuştu. Yıldız oyuncuya kullanıcı adında Abdulhamid olan kişi tarafından ‘Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz’ yorumunu yapmıştı. Ebrar Karakurt ise ‘Boş yapma Abdulhamid’ ifadeleriyle bu yoruma yanıt vermişti.

ebrar-karakurt-abdulhamid-pankarti-ile-ilgili-gelen-tepkilere-boyle-yanit-verdi.jpg

EBRAR’DAN PANKARTLI GÖNDERME

Sosyal medyada gündem olan ve uzun bir süre konuşulan bu yanıt çok sayıda beğeni ve yorum aldı. Milli yıldız kendisine yorum yapan o kullanıcı için bu kez de pankart açarak göndermede bulundu. Yaptığı yeni paylaşımda elinde tuttuğu pankart dikkat çeken Karakurt’un göz kırpma emojisi ile yaptığı paylaşımıyla yeniden gündem oldu. Karakurt’un elinde tuttuğu pankartta ise ‘Boş yapma Abdulhamid’ yazdığı görüldü. Bu paylaşım kısa sürede 140 binin üzerinde beğeni aldı.

ebrar-karakurt-abdulhamid-pankarti-ile-ilgili-gelen-tepkilere-boyle-yanit-verdi-001.jpg

TEPKİLERE YANIT VERDİ

Pankartlı paylaşımına tepki gelen ve yorum üstüne yorum yapılan Ebrar Karakurt, kendisine gelen tepkilere yanıt verdi. Bu tepkiler üzerine sosyal medya hesabından yeni bir paylaşım daha yapan Karakurt, ‘Söz konusu arkadaşımızın ismi Ahmet, Mehmet veya Berke olabilirdi. Konu başka yerlere çekilmeye çalışılıyor. Pazar günü büyük bir maçımız var, ona konsantreyim. Ülkeme sevgiler.’ notunu ekledi.

ebrar-karakurt-abdulhamid-pankarti-ile-ilgili-gelen-tepkilere-boyle-yanit-verdi-002.jpg