Ebrar Karakurt kendisine gelen yoruma verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu

Voleyboldaki başarısı kadar özel hayatıyla da sık sık gündeme gelen Milli Voleybolcu Ebrar Karakurt, sosyal medya hesabından yaptığı bir paylaşıma gelen yoruma verdiği cevapla gündem oldu. Karakurt’un bu yanıtı kısa sürede gündeme yerleşti.

Ebrar Karakurt kendisine gelen yoruma verdiği cevapla sosyal medyada gündem oldu

A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncusu Ebrar Karakurt, başarılı performansıyla göz doldurmaya devam ediyor. Takıma katkısı ve başarılı performansıyla her maç devleşmeyi başaran Ebrar Karakurt’un bu başarısı sosyal medyada da sık sık gündem oluyor. Voleyboldaki başarısı kadar özel hayatıyla da gündeme gelen Milli yıldız, sosyal medyada kendisine yorum yapan bir kullanıcıya verdiği cevapla bir kez daha gündem oldu.

MİLLİ TAKIMDAKİ BAŞARISI TAKDİR TOPLUYOR

A Milli Kadın Voleybol Takımı’nda forma giyen ve voleyboldaki başarısı ile adını dünyaya duyuran Ebrar Karakurt, Milli Takımdaki başarısıyla takdir topluyor. Voleyboldaki gururumuz Ebrar Karakurt’un branşındaki başarısı kadar özel hayatı da gündem oluyor. Son olarak Milli voleybolcunun sosyal medyada kendisine yorum yapan bir kullanıcıya verdiği cevap konuşuldu. Karakurt’un sosyal medya kullanıcısına yanıtı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

ebrar-karakurt-kendisine-gelen-yoruma-verdigi-cevapla-sosyal-medyada-gundem-oldu.jpg

ebrar-karakurt-kendisine-gelen-yoruma-verdigi-cevapla-sosyal-medyada-gundem-oldu-001.jpg

‘BOŞ YAPMA’

A Milli Kadın Voleybol Takımı, Avrupa Şampiyonası’nda başarılı işlere imza atıyor. Başarılarıyla göğsümüzü kabartan Filenin Sultanlarına tam destek devam ediyor. Milli Takımda forma giyen başarılı voleybolcu Ebrar Karakurt’a bir sosyal medya kullanıcısından gelen yorum ise günün en çok konuşulan konularından biri oldu. Ebrar Karakurt’un sosyal medya hesabından ‘Savaşa savaşa kazanıyoruz’ notuyla paylaştığı fotoğrafına yorum yapan kullanıcı, ‘Müslüman Türk Milleti olarak sana tahammül etmeye devam ediyoruz’ dedi. Bu yoruma kayıtsız kalamayan Ebrar Karakurt ise kullanıcı adında ‘Abdülhamid’ ismi olan sosyal medya kullanıcısına, ‘Boş yapma Abdülhamid’ yanıtını verdi. Bu yanıta kısa sürede binlerce beğeni ve destek mesajı yağdı.