Emirhan İlkhan Başakşehir yolcusu! Beşiktaş’tan ayrılığı çok konuşulmuştu

Süper Lig yeni sezon maçları kadar transfer haberleri de gündemde. Futbolseverlerin yakından takip ettiği Trendyol Süper Lig’de bu sezon hızlı ve iddialı bir transfer süreci yaşanıyor. Bu kez gözler Başakşehir’e çevrildi.

Emirhan İlkhan Başakşehir yolcusu! Beşiktaş’tan ayrılığı çok konuşulmuştu

Beşiktaş’tan ayrılığı çok konuşulan genç futbolcu Emirhan İlkhan’ın Başakşehir’e transferi gündemde. Siyah beyazlı ekipte forma giydiği dönemde kendisine yapılan tüm ısrarlara rağmen takımdan ayrılmaya karar veren Emirhan İlkhan, Torino macerasında umduğunu bulamadı. Genç futbolcunun Süper Lig ekibi Başakşehir’e transfer olacağı ve Torino ile her konuda anlaşmaya varıldığı gündeme geldi. Emirhan İlkhan’ın Başakşehir’e transfer olacağı iddiası kısa sürede spor manşetlerinin en üst sıralarına yerleşti.

BEŞİKTAŞ’TAN AYRILMIŞTI

2004 doğumlu genç futbolcu Emirhan İlkhan, Beşiktaş’ta forma giydiği dönemde kendisine yapılan tüm ısrarlara rağmen siyah beyazlı ekipten ayrılma kararı almış ve Beşiktaş’a veda etmişti. Ayrışığın ardından Torino’da umduğunu bulamayan genç yeteneğin şimdilerde ise adı Başakşehir ile anılıyor. Süper Lig ekibi Başakşehir’e transfer olacağı konuşulan Emirhan’ın transferi ile ilgili Torino ile her konuda anlaşmaya varıldığı belirtiliyor.

ANLAŞMA SAĞLANDI

19 yaşındaki futbolcu Emirhan İlkhan, geçtiğimiz sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Sampdoria’ya gitmişti. Şimdilerde ismi Başakşehir ile anılan genç yıldızın tramsfer gündemi spor manşetlerinde geniş bir yer buldu. Sports Digitale’de yer alan habere göre, Başakşehir ile Torino, Emirhan İlkhan transferi için anlaşmaya vardı. 19 yaşındaki futbolcunun kısa bir süre içinde Başakşehir’e imzayı atması bekleniyor.

emirhan-ilkhan-basaksehir-yolcusu-besiktas-tan-ayriligi-cok-konusulmustu.jpg

12 MAÇTA FORMA GİYDİ

Geçtiğimiz sezon 4.9 milyon euroya Beşiktaş’tan Torino’ya transferi gerçekleşen Emirhan İlkhan, sezonun ikinci yarısında kiralık olarak Sampdoria’ya gitmişti. İtalya kariyerinde 12 maçta forma giyen genç yıldız, çıktığı karşılaşmalarda gol veya asist katkısı veremedi.