Fatih Terim adım adım Milli Takım’a gidiyor! Resmi açıklama bir kaç gün içinde yapılacak

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra boşta kalan İmparator lakaplı teknik adam Fatih Terim'in yeni adresi belli oldu. Fatih Terim adım adım milli takıma gidiyor. Anlaşma sağlandı, resmi açıklama birkaç gün içinde yapılacak.

Fatih Terim adım adım Milli Takım’a gidiyor! Resmi açıklama bir kaç gün içinde yapılacak

Galatasaray'da görev yapan ve 2021-2022 sezonunda olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Fatih Terim o günden bu yana herhangi bir takımla anlaşma sağlamamıştı. Son günlerde Fatih Terim ile ilgili dikkat çeken iddialar gündeme gelmeye devam ediyor. Uzun süreden beri yeşil sahalardan uzak kalan tecrübeli teknik adamın yeni adresi belli oldu. İddiaya göre Fatih Terim adım adım milli takıma doğru ilerliyor.

RESMİ AÇIKLAMA YAPILACAK

2021-2022 sezonunda Galatasaray ile Giresunspor arasında oynanan karşılaşma sonucunda olaylı bir şekilde takımdan ayrılan Fatih Terim o tarihten bu yana herhangi bir takımla anlaşma sağlamamıştı. Türk futbolunun efsane isimlerinden İmparator lakaplı teknik adamın yeni adresinin milli takımı olacağı iddia edildi. Ermenistan ve Japonya karşısında mağlup olan A milli takımda sıcak gelişmeler yaşanırken yeni Hoca arayışı sürüyordu. Milli takımda bazı oyuncularla görüşüldüğü ve oyuncuların da Fatih Terim’i istediği iddia edildi.

Bunun üzerine Türkiye Futbol Federasyonu yönetiminin konuyu Ankara'ya bildirdiği ve Fatih Terim için onay verildiği de gelen bilgiler arasında. Önümüzdeki günlerde Fatih Terim'in resmen duyurulması beklenirken bu iddialar Türkiye gündeminde de geniş yer buldu.

Fatih Terim'in yeniden milli takımı çalıştırmaya başlaması ile birlikte A Milli Takımı 4 farklı dönemde çalıştıran ilk ve tek yerli hoca olacağı öğrenildi. Daha önce İtalyan teknik adam Sandro Puppo A Milli Takım’ı Sandro Puppo dört farklı dönemde çalıştırmıştı.