Federasyon Başkanı futbolcuyu dudağından öptü

Dünya spor basını Kadınlar Dünya Kupası finali sonrasında yaşanan olayı konuşuyor. Dünya spor basınına damgasını vuran olay çok konuşuldu. Olaya tepki yağarken futbolcu Jenni Hermoso’dan da açıklama geldi.

Federasyon Başkanı futbolcuyu dudağından öptü

İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales’in yaptığı hareket dünya spor manşetlerine bomba gibi düştü. Gündem olan olaya tepkiler çığ gibi büyürken konu sosyal medyanın da gündeminde geniş bir yer buldu. Luis Rubiales’in Kadınlar Dünya Kupası final maçından sonra İspanyol oyuncu Jenni Hermoso’yu dudağından öpmesi tartışma yarattı. Bu hareketin ardından oyuncunun İspanyol televizyonuna konuşması ve ‘Bundan hoşlanmadım’ demesi tepkileri daha da çoğalttı.

FUTBOLCUYU DUDAĞINDAN ÖPTÜ

Dünya spor basını İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Luis Rubiales’i konuşuyor. Kadınlar Dünya Kupası finalinin hemen ardından yaşanan olay gündeme oturdu. Maç sonrasında İspanyol oyuncu Jenni Hermoso’yu dudağından öpen Rubiales’e tepki yağdı. Bu anların ekrana yansımasıyla birlikte tepkiler çığ gibi yükselmeye başladı.

federasyon-baskani-futbolcuyu-dudagindan-optu-001.jpg

TARAFTARLAR TEPKİ GÖSTERDİ

İspanya Futbol Federasyonu Başkanı Rubiales’in kadın futbolcuyu dudağından öptüğü anların ekrana yansımasıyla tepkiler peş peşe gelmeye başladı. Kadınlar Dünya Kupası zaferinin sevincini yaşayan Rubiales, İspanyol oyuncu Jenni Hermoso’yu dudağından öperken bu anların kameraya yansımasıyla birlikte taraftarlar tepki gösterdi.

JENNİ HERMOSO: BUNDAN HOŞLANMADIM

Olayın ardından gözler Jenni Hermoso’ya çevrilirken konuyla ilgili İspanyol televizyonuna açıklamalarda bulunan kadın futbolcu, ‘Evet, bundan hoşlanmadım’ sözleriyle yaşadığı rahatsızlığı dile getirdi.

federasyon-baskani-futbolcuyu-dudagindan-optu.jpg

TEPKİLER ÇIĞ GİBİ BÜYÜDÜ

Luis Rubiales’in kadın futbolcuyu dudağından öptüğü anların ekrana yansıması ve 33 yaşındaki futbolcu Jenni Hermoso’dan bu konuyla ilgili gelen açıklama gündemdeki yerini koruyor. Luis Rubiales’in seremonideki hareketine tepkiler çığ gibi. İspanya’da gündem olan ve dünya spor basınında da geniş yer bulan bu görüntüler sonrasında tüm gelişmeler yakından takip edilmeye başlandı.