Fenerbahçe’de Nazım Sangare çıkmazı! Ondan gelen talebi duyan kulüpler transferde masadan kalkıyor

Fenerbahçe’de forma giyen Nazım Sangare’nin transferi çıkmaza girdi. Yaşadığı sakatlıkla beraber sonrasında sergilediği performansı sarı lacivertli ekipte hayal kırıklığı yaratan Sangare’nin transferi çıkmaza girdi.

Fenerbahçe’de Nazım Sangare çıkmazı! Ondan gelen talebi duyan kulüpler transferde masadan kalkıyor

Fenerbahçe’de kadroda düşünülmeyen Nazım Sangare’nin transferi gündemde ancak transfer konusu sürekli çıkmaza giriyor. Kendisine kulüp bulamayan Sangare, maaşında indirime gitmediği için transfer için görüşmelerde bulunan takımlar da yüksek maaş talebi sebebiyle masadan kalkıyor. 29 yaşındaki futbolcunun yüksek maaş talebi sebebiyle hiçbir kulüp transfere yanaşmıyor.

PERFORMANSI HAYAL KIRIKLIĞI YAŞATTI

Yaşadığı sakatlıklar ve sergilediği performansla Fenerbahçe’de verimli bir dönem geçiremeyen 29 yaşındaki Nazım Sangare ile ilgili belirsizlik sürüyor. Nazım Sangare transferi çıkmaza girmiş durumda. Performansıyla büyük bir hayal kırıklığı yaşatan futbolcu şimdilerde kendisine kulüp bulamıyor. Bunun sebebinin ise maaşında indirime gitmemesi olduğu belirtiliyor. 1.5 milyon euroluk maaşında indirime gitmeyen futbolcuya talip olan takımlar da yüksek maaş talebi sebebiyle görüşmeleri sürdüremiyor.

fenerbahce-de-nazim-sangare-cikmazi-ondan-gelen-talebi-duyan-kulupler-transferde-masadan-kalkiyor.jpg

KULÜP ARAYIŞINDA

Fanatik’in haberine göre, 2021-2022 sezonunda talihsiz bir sakatlık yaşayan ve diz bağları kopan Nazım Sangare, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe’de süre alamamıştı. Şimdilerde kulüp arayışında olan ancak kendisine kulüp bulamayan futbolcunun yüksek maaş talebi transfer fırsatlarının önüne geçiyor.

MAAŞINDA İNDİRİM YAPMIYOR

Fenerbahçe’de kazandığı 1.5 milyon euroluk maaşında indirime gitmediği belirtilen Nazım Sangare’nin bu sebeple de başka bir takıma transfer olamadığı konuşuluyor. Sangare’ye talip olan takımların da yüksek maaş talebi sebebiyle henüz görüşmenin yarısında masadan kalktığı ve transferin tamamlanamadığı belirtiliyor.