Fenerbahçe’den ayrılacağı konuşulan Serdar Dursun İstanbul’da kalıyor

Fenerbahçe forması giyen deneyimli futbolcu Serdar Dursun’un transferi gündeme gelmiş ve Dursun’un sarı lacivertli ekipten ayrılacağı bilgisi spor manşetlerinde yer bulmuştu.

Fenerbahçe’den ayrılacağı konuşulan Serdar Dursun İstanbul’da kalıyor

Serdar Dursun’un Fenerbahçe’den ayrılacağı haberleri uzun süre spor gündeminde yer alırken deneyimli futbolcunun hangi takıma transfer olacağı ve ne zaman takımdan ayrılacağı da merak edilmişti. Sarı lacivertli kulüp ile yollarını ayıracak olan Dursun, yine İstanbul’da kalacak. Fatih Karagümrük’ün Serdar Dursun transferi için Fenerbahçe ile anlaşma sağladığı öğrenildi. İşte detaylar…

FATİH KARAGÜMRÜK SERDAR DURSUN’U İSTİYOR

Fenerbahçe ile ayrılığın eşiğinde olan Serdar Dursun’a Fatih Karagümrük talip oldu. İstanbul ekibi deneyimli futbolcuyu kadrosuna katmak istiyor. Sarı lacivertli ekibin kadro planlamasında yer almayan Serdar Dursun’un yeni adresi merak edilirken Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe’nin anlaşmaya vardığı öğrenildi. Şimdi gözler Serdar Dursun’un vereceği karara çevrildi.

SERDAR DURSUN’UN KARARI BEKLENİYOR

İstanbul ekibi Fatih Karagümrük ile Fenerbahçe arasında Serdar Dursun transferi için anlaşma sağlandı. Deneyimli futbolcunun Fatih Karagümrük’ün maaş teklifini kabul etmesi halinde transferi gerçekleşecek. 31 yaşındaki futbolcunun transferle ilgili kararı bekleniyor. Serdar Dursun, teklife olumlu bakması durumunda artık Fatih Karagümrük forması giyecek.

fenerbahce-den-ayrilacagi-konusulan-serdar-dursun-istanbul-da-kaliyor.jpg

FENERBAHÇE FORMASI İLE 64 MAÇA ÇIKTI

31 yaşındaki deneyimli futbolcu Serdar Dursun, Fenerbahçe forması ile tam 64 maça çıktı. Çıktığı maçlarda takımına skor katkısı da sağlayan Milli futbolcu, 19 gol ve 9 asist yaptı.