Fenerbahçe Konferans Ligi’ne kaçıncı torbadan katılacak? Fenerbahçe Konferans Ligi rakipleri 2023

UEFA Konferans Ligi Play-Off Turu rövanş maçında rakibi Twente’nin evine konuk olan temsilcimiz Fenerbahçe, rövanş maçını 1-0’lık skorla kazanarak gruplara kaldı. Temsilcimizin galibiyeti sonrasında Konferans Ligi kura çekimi araştırmaları başladı.

Fenerbahçe Konferans Ligi’ne kaçıncı torbadan katılacak? Fenerbahçe Konferans Ligi rakipleri 2023

İstanbul’da oynanan ilk maçı 5-1’lik bir skorla kazanan Fenerbahçe, bu akşam deplasmanda oynadığı rövanş maçını da 1-0’lık skorla tamamlayarak galip geldi. Bu karşılaşmayı da kazanan sarı lacivertli ekip gruplara kaldı. Maçın ardından Konferans Ligi kura çekimi ve tüm merak edilenler araştırılmaya başlandı. Peki, Fenerbahçe Konferans Ligi’ne kaçıncı torbadan katılacak? Fenerbahçe Konferans Ligi rakipleri belli oldu mu? UEFA Konferans Ligi kura çekimi ne zaman 2023? İşte detaylar…

FENERBAHÇE GRUPLARA KALDI

Temsilcimiz Fenerbahçe, Twente ev sahipliğinde oynanan rövanş maçını 1-0’lık skorla kazandı. Galibiyetin sahibi olan temsilcimiz bu karşılaşmadan aldığı başarılı sonuç ile gruplara kaldı. Temsilcimizin bu başarısının ardından gözler kura çekimine çevrildi. Fenerbahçeli taraftarlar başta olmak üzere tüm futbolseverler, 2023 UEFA Konferans Ligi kura çekimi tarihini araştırıyor. Fenerbahçe’nin Konferans Ligi kura çekimine kaçıncı torbadan gireceği de merak ediliyor.

FENERBAHÇE KAÇINCI TORBADA?

Fenerbahçe’nin 2023 UEFA Konferans Ligi kura çekimine kaçıncı torbadan gireceği henüz belli olmadı. Bu soru henüz net bir yanıt bulmadı ancak temsilcimizin yüksek ihtimalle 1. torbadan kura çekimine girmesi bekleniyor.

fenerbahce-konferans-ligi-nekacinci-torbadan-katilacak-fenerbahce-konferans-ligi-rakipleri-2023.jpg

UEFA KONFERANS LİGİ KURA ÇEKİMİ NE ZAMAN 2023?

2023 UEFA Konferans Ligi kura çekimi tarihi belli oldu. Kura çekimi 1 Eylül 2023 Cuma günü yapılacak. Saat 14.00’te yapılacak olan kura çekimi UEFA.tv’den canlı yayınlanacak. Şimdi gözler yarın yapılacak Konferans Ligi kura çekimine çevrildi.