Fenerbahçe Konferans Ligi rakipleri belli oldu

UEFA Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil eden Süper Lig devi Fenerbahçe’nin rakipleri belli oldu. Merakla beklenen kuralar bugün çekildi ve temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Fenerbahçe’nin eşleştiği takımlar açıklandı.

Fenerbahçe Konferans Ligi rakipleri belli oldu

Ülkemizi Konferans Ligi’nde temsil eden takımlardan biri olan Fenerbahçe’nin grup etabındaki rakipleri belli oldu. Futbolseverler nefeslerini tuttu ve Fenerbahçe ile Beşiktaş’ın rakiplerini beklemeye başladı. Az önce çekilen kuralar ile temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Monaco’da çekilen kuralar ile Fenerbahçe ve Beşiktaş’ın eşleşmeleri açıklandı. İşte Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi gruplarında rakipleri…

FENERBAHÇE’NİN RAKİPLERİ

UEFA Konferans Ligi’nde temsilcimi Fenerbahçe, H Grubu’nda Ludogorets, Spartak Trnava ve Nordsjaelland ile eşleşti.

FENERBAHÇE DEPLASMANDAN GALİBİYETLE AYRILDI

Avrupa temsilcilerimizden Fenerbahçe, dün akşam oynanan play-off turu rövanş maçında deplasmanda Twente'nin konuğu oldu. İlk maçı galibiyetle sonuçlandıran sarı lacivertli ekip, rövanş maçında da bir sürprize izin vermedi ve 1-0'lık skorla deplasmandan galip ayrıldı. Bu sonuçlarla play-off turunu geçen temsilcimiz gruplara kaldı.

fenerbahce-konferans-ligi-rakipleri-belli-oldu.jpg

İLK GRUP MAÇLARI 21 EYLÜL'DE BAŞLIYOR

Rövanş maçlarının ardından gözler bugünkü kura çekimine çevrilmişti. UEFA Konferans Ligi gruplarında temsilcilerimizin rakipleri belli oldu. Eşleşmelerin ardından ilk maç tarihleri araştırılmaya başlandı. UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde ilk grup maçları 21 Eylül tarihinde başlayacak. Karşılaşmalar 14 Aralık tarihinde sona erecek. Final maçı ise 29 Mayıs 2024 tarihinde Yunanistan'ın başkenti Atina'da oynanacak.

UEFA AVRUPA KONFERANS LİGİ GRUP MAÇLARI TARİHLERİ

- 1. Maç: 21 Eylül 2023

- 2. Maç: 5 Ekim 2023

- 3. Maç: 26 Ekim 2023

- 4. Maç: 9 Kasım 2023

- 5. Maç: 30 Kasım 2023

- 6. Maç: 14 Aralık 2023