Fenerbahçe Maribor maçındaki kavga taraftarı ayağa kaldırdı! Fenerbahçe’den açıklama var

UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe’nin dün akşam rakibi Maribor’un sahasına konuk olduğu maçta kavga çıktı. Fenerbahçe tribünleri ile Maribor tribünleri arasında yaşanan kavga sosyal medyada gündem oldu.

Fenerbahçe Maribor maçındaki kavga taraftarı ayağa kaldırdı! Fenerbahçe’den açıklama var

Fenerbahçe’nin deplasmanda Maribor ile mücadelesine tribün olayları damga vurdu. Maç devam ederken tribünlerde çıkan olaylar sonrası ortalık karıştı. Kavga kısa sürede sosyal medyanın da gündemine yerleşti. Maçın uzun süre durmasına sebep olan kavganın ardından Fenerbahçe taraftarları ayağa kalktı. Sosyal medyada gündem olan kavgayla ilgili çok sayıda paylaşım yapılırken kavga sonrasında Fenerbahçe taraftarlarının sahadan çıkarılması ise büyük tepki çekti. Fenerbahçe’den de dün gece saatlerinde sert bir açıklama geldi.

FENERBAHÇE TARAFTARLARINI DIŞARI ÇIKARDILAR

Türkiye’yi UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde temsil eden takımlar arasında yer alan Fenerbahçe, dün akşam deplasmanda rakibi Maribor’un konuğu oldu. Fenerbahçe ile Maribor arasındaki saha mücadelesi devam ederken maç esnasında çıkan tribün olayları karşılaşmaya damga vurdu. Olayların ardından Fenerbahçe taraftarlarının stadyumun dışına çıkarılması tepki çekti. Fenerbahçe yönetimi de sarı lacivertli taraftarların stadyumun dışına çıkarılmasına tepki gösterdi ve konuyla ilgili sert bir açıklama yaptı.

fenerbahce-maribor-macindaki-kavga-taraftarlari-ayaga-kaldirdi-fenerbahce-den-aciklama-var.jpg

FENERBAHÇE’DEN SERT TEPKİ

Dün akşam Maribor-Fenerbahçe maçında çıkan tribün olayları ile ilgili Fenerbahçe yönetiminden de bir açıklama geldi. Sloven taraftarların Fenerbahçe taraftarlarının arasına girerek pankarta saldırması ve pankartı sökmesi sonucunda yaşanan kavgayla ilgili açıklama yapan Fenerbahçe, ‘Maribor Taraftarlarının Sebep Olduğu Tribün Olayları Hakkında’ başlığıyla paylaşımda bulundu. Fenerbahçe, olayların Sloven taraftarların Fenerbahçe taraftarlarının arasına girerek pankarta saldırması ve sökmesi sonrası yaşandığına vurgu yaparak bu olayda polis müdahalesinin yetersiz olduğunu belirtti. Fenerbahçe taraftarlarının haksız bir şekilde stadyumdan çıkartıldığına da vurgu yapılan açıklamada, sarı lacivertli taraftarlara stadın dışında da polisler tarafından sınırı aşan bir yaklaşım sergilendiğine değinildi. Fenerbahçe taraftarına geçmiş olsun dilekleri iletilirken açıklamanın devamında ise şu ifadeler yer aldı:

‘Maribor taraftarının sebebiyet verdiği bu vahim olaya dair UEFA nezdinde tüm sürecin takipçisi olacağımızı kamuoyunun bilgisine sunuyoruz.’