Fenerbahçe stadı yeni ismi oylamaya sunulacak! İşte FB stadının oylamaya sunulacak yeni adı

Fenerbahçe’nin stadına vereceği yeni isim için oylama tarihi yaklaşıyor. Sarı lacivertlilerin tarihi gün için geri sayıma başladığı aktarılırken FB stadyumunun oylamaya sunulacak olan yeni adı merak konusu oldu.

Fenerbahçe stadı yeni ismi oylamaya sunulacak! İşte FB stadının oylamaya sunulacak yeni adı

Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan önemli bir çağrı geldi. Koç, 9 Eylül tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu’na tüm üyelerin katılım göstermesi için çağrıda bulundu. Söz konusu genel kurulda Fenerbahçe stadyumunun isminin ‘Atatürk’ olması için gerekli başvurunun yapılabilmesi için oy verilecek. İşte Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nun oylamaya sunulacak olan yeni ismi ile ilgili tüm merak edilenler…

OYLAMA YAPILACAK

Kadıköy'de yer alan Fenerbahçe Şükrü Saraçoğlu Stadyumu’nun isim değişikliği geçtiğimiz aylarda gündeme gelmiş ve konu spor manşetlerinde uzun bir süre yer almıştı. Sarı lacivertlilerde 9 Eylül tarihinde gerçekleştirilecek olan Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu’nda tarihi bir oylama yapılacak. Fenerbahçe Başkanı Ali Koç’tan da 9 Eylül tarihinde yapılacak olan Olağanüstü Tüzük Tadil Genel Kurulu’na üyelerin katılımı için önemli bir çağrı geldi. Söz konusu genel kurulda stadyumun adının değiştirilmesi için yapılacak olan başvurunun önünü açacak olan oylama gerçekleştirilecek. Genel kuruldaki oylama için nefesler tutuldu.

ALİ KOÇ’TAN AÇIKLAMA GELDİ

Konu hakkında Sözcü’ye açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, genel kurul oylamasının önemine vurgu yaptı ve şu ifadelere yer verdi: ‘Tüzük Tadil Toplantısında stadımızın isminin Atamızın ismini taşıması için gerekli başvuruyu yapabilmek adına oy vereceğiz. Çok iyi biliyorum ki Fenerbahçeliler için bu oylamada payı olmak, yarınlara iz bırakmak demektir.’

fenerbahce-stadi-yeni-ismi-oylamaya-sunulacak-iste-fb-stadinin-oylamaya-sunulacak-yeni-adi.jpg

KATILIM ÇAĞRISI YAPTI

Açıklamalarına devam eden ve toplantıya katılım çağrısı yapan Ali Koç, ‘Milyonlarca taraftarımızın resmi temsilcisi olarak Fenerbahçelilik sorumluluğunu taşıyan ve aidiyetini hisseden tüm üyelerimizin 9 Eylül Cumartesi günü Tüzük Tadil Kongremize katılım sağlayacaklarına yürekten inanıyorum.’ dedi.