Fenerbahçe Twente kadrosu belli oldu! Taraftarı yıkan oyuncu eksikliği

Avrupa temsilcilerimizden Fenerbahçe, deplasmanda Twente ile rövanş maçına çıkacak. Fenerbahçe’nin Twente maçı hazırlıkları tüm hızıyla devam ederken temsilcimizin rövanş maçı kamp kadrosu belli oldu.

Fenerbahçe Twente kadrosu belli oldu! Taraftarı yıkan oyuncu eksikliği

UEFA Konferans Ligi play-off turu ikinci maçında rakibi Twente ile rövanş maçına çıkacak olan Fenerbahçe’de hazırlıklar devam ediyor. Rövanş maçına tüm hızıyla hazırlanan temsilcimizin Twente maçı kamp kadrosu açıklandı. Kadroda sarı lacivertli taraftarı üzecek bir oyuncu eksikliği var. Sakatlığı devam eden Ferdi Kadıoğlu, kamp kadrosunda yer almadı. Transfer iddialarıyla gündeme gelen Batshuayi ise kadroda yer aldı. İşte Fenerbahçe’nin Twente kamp kadrosu ve tüm detaylar…

İLK MAÇI FEENRBAHÇE KAZANDI

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi mücadelesi başarılı bir şekilde devam ediyor. Konferans Ligi play-off turu ilk maçında rakibi Twente’yi Kadıköy’de ağırlayan Fenerbahçe, karşılaşmayı 5-1’lik skorla galip tamamlamıştı. Şimdi gözler rövanş maçına çevrildi. Rövanş maçı 31 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 20.00’de başlayacak.

FENERBAHÇE’DEKİ EKSİK OYUNCULAR

Fenerbahçe’nin Twente kadrosunda eksik oyuncular bulunuyor. Talihsiz bir sakatlık yaşayan ve sakatlığı süren Ferdi Kadıoğlu ile Transferi gerçekleşen ve Manchester United için imzaya giden kaleci Altay Bayındır kadroda yer almıyor. İngiltere Premier Lig ekibi Nottingham Forest ile ismi anılan Michy Batshuayi ise kadroda yer aldı.

fenerbahce-twente-kadrosu-belli-oldu-taraftari-yikan-oyuncu-eksikligi.jpg

FENERBAHÇE KAMP KADROSU LİSTESİ

- İrfan Can Eğribayat

- Furkan Onur Akyüz

- Doğukan Demir

- Alexander Djiku

- Osayi Samuel

- Serdar Aziz

- Rodrigo Becao

- Mert Müldür

- Jayden Oosterwolde

- Ahmet Necat Aydın

- Fred Santos

- İsmail Yüksek

- Mert Hakan Yandaş

- Bertuğ Emaz

- Sebastian Szymanski

- Joshua King

- Cengiz Ünder

- İrfan Can Kahveci

- Ryan Kent

- Dusan Tadic

- Edin Dzeko

- Umut Nayir

- Michy Batshuayi