Fenerbahçe Twente kadrosu belli oldu! Yeni transfer de listede

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde Maribor’ mağup ederek play-off turuna yükselen temsilcimiz Fenerbahçe’nin bu turdaki rakibi ise Twente olmuştu. Fenerbahçe’nin merakla beklenen Twente kafilesi belli oldu.

Fenerbahçe Twente kadrosu belli oldu! Yeni transfer de listede

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon başlarken Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un Avrupa’daki mücadelesi de devam ediyor. Galatasaray, Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor ise Konferans Ligi’nde ülkemizi temsil ediyor. Geçtiğimiz haftalarda başarı üstüne başarı gösteren temsilcilerimizin her biri aldığı galibiyetlerle tur atlayarak ülkemize büyük bir gurur yaşatmıştı. Fenerbahçe’de rakibi Maribor’u mağlup ederek play-off turuna yükselmişti. Sarı lacivertli ekibin Twente ile oynayacağı maçın kadrosu belli oldu. Yeni transferler de listede yer aldı. İşte detaylar…

FENERBAHÇE-TWENTE MAÇI 24 AĞUSTOS’TA

UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente ile mücadele edecek olan temsilcimiz Fenerbahçe, ilk maça evinde çıkacak. 24 Ağustos 2023 Perşembe günü oynanacak olan karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.

fenerbahce-twente-kadrosu-belli-oldu-yeni-transfer-de-listede-001.jpg

FEENRBAHÇE KADROSU

Fenerbahçe ile Twente arasında 24 Ağustos’ta oynanacak ilk maç öncesinde sarı lacivertli ekibin maç kadrosu belli oldu. Fenerbahçe’nin Twente maçı kadrosunda listede yer alan isimler şöyle:

- Altay Bayındır

- İrfan Can Eğribayat

- Furkan Onur

- Serdar Aziz

- Luan Peres

- Alexander Djiku

- Becao

- Ferdi Kadıoğlu

- Mert Müldür

- Oosterwolde

- Mert Hakan Yandaş

- İsmail Yüksek

- Fred Santos

- Szymanski

- Miha Zajc

- Joshua King

- Cengiz Ünder

- İrfan Can Kahveci

- Ryan Kent

- Dusan Tadic

- Edin Dzeko

- Batshuayi

- Umut Nayir

fenerbahce-twente-kadrosu-belli-oldu-yeni-transfer-de-listede.jpg

RÖVANŞ MAÇI 31 AĞUSTOS’TA

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin UEFA Avrupa Konferans Ligi play-off turunda Twente ile oynayacağı rövanş maçının tarihi ise 31 Ağustos 2023 Perşembe olarak açıklandı. Karşılaşma saat 20.00’de başlayacak.