Fenerbahçe Twente maçı ilk 11’ler! Fenerbahçe-Twente maç kadrosu

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde bu akşam kendi evinde rakibi Twente’yi ağırlamaya hazırlanan temsilcimiz Fenerbahçe’nin ve rakip takımın ilk 11’leri belli oldu. Sarı lacivertli ekibin teknik direktörü İsmail Kartal’dan şaşırtan tercihler geldi.

Fenerbahçe Twente maçı ilk 11’ler! Fenerbahçe-Twente maç kadrosu

Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Twente maçı için oluşturduğu kadroyla futbolseverleri şaşırttı. Sürpriz tercihler yapan Kartal’ın maç kadrosuna genel olarak pozitif yorumlar geldi. Peki, Fenerbahçe-Twentw maçı ilk 11’ler nasıl? Fenerbahçe-Twente maçı ne zaman, saat kaçta? Fenerbahçe ilk 11’ler kimler? Fenerbahçe-Twente maçı hangi kanalda? İşte detaylar…

FENERBAHÇE İLK 11’LER

- İrfan Can Eğribayat

- Mert

- Djiku

- Oosterwolde

- Ferdi

- Fred

- İsmail

- Szymanski

- Kent

- Tadic

- Batshuayi

fenerbahce-twente-maci-ilk-11-ler-fenerbahce-twente-mac-kadrosu.jpg

TWENTE İLK 11’LER

- Unnerstall

- Sampsted

- Hilgers

- Pröpper

- Sadilek

- Vlap

- Kjolo

- Rots

- Regeer

- Steijn

- Ugalde

FENERBAHÇE-TWENTE MAÇI SAAT KAÇTA

Temsilcimiz Fenerbahçe’nin play-off turu ilk maçı bu akşam Ülker Stadyumu’nda oynanacak. İstanbul’da oynanacak maç saat 20.00’de başlayacak. Heyecanla beklenen karşılaşmayı İngiliz hakem Andrew Madley yönetecek.
FENERBAHÇE-TWENTE MAAÇI HANGİ KANALDA?
Bu akşam temsilcimiz Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde oynanacak Fenerbahçe-Twente maçının hangi kanalda yayınlanacağı merak ediliyor. Karşılaşmayı takip edecek olan futbolseverler, maç saatini ve maçın yayınlanacağı kanalı araştırıyor. Fenerbahçe-Twente mücadelesi S Sports Plus’ta yayınlanacak.