Fenerbahçe yeni transfer peşinde!

Fenerbahçe yeni bir transfer ile daha adını duyurmayı başardı. Konu ile ilgili kulüpten açıklama geldi.

Fenerbahçe yeni transfer peşinde!

Fenerbahçe yeni transfer peşinde! Fenerbahçe uzun süredir takibe aldığı genç yeteneklerden 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed’i renklerine bağlayabilmek için resmi transfer görüşmelerini başlattığını açıkladı. Konu ile ilgili kulüpten resmi açıklama geldi.

Sarı Lacivertli takım yeni sezonda bomba gibi oyuncular ile adını duyurmaya devam ediyor. birçok başarılı oyuncuyu kadrosuna dahil eden Fenerbahçe bu kez de Mısırlı stoper Omar Fayed’i renklerine bağlamak için çalışmaları başlattı ve resmi olarak transfer sürecinde olduğunu açıkladı. Fenerbahçe’nin yaptığı açıklamada şu ifadeler yer aldı:

fayed.png

KAMUOYU BİLGİLENDİRİLECEK

"2023-24 sezonunun yapılanmasını sürdüren Futbol Şubemiz, Takımımızın önümüzdeki dönem için de çalışmalarına devam ediyor.

Kulübümüz yüksek potansiyelli bir yetenek olarak bir süredir takip ettiği 2003 doğumlu Mısırlı stoper Omar Fayed'i renklerine bağlamak üzere görüşme sürecini başlattı. Başarılı oyuncu sağlık kontrolleri ve ileri transfer görüşmeleri için İstanbul'a davet edildi. Resmi sürecin ardından Fayed'in kariyer planlamasına, teknik heyetimizin raporu doğrultusunda ilerleyen günlerde karara bağlanacak ve kamuoyu bilgilendirilecektir.”