Fenerbahçe'de 5 futbolcu ile daha yollar ayrılıyor

Fenerbahçe'nin kadrosunda bulunan futbolcu sayısını 28'e düşürmesi gerekiyor. Şu an için futbolcu sayısı 33'e düşerken 5 futbolcu ile daha yollara ayrılmak zorunda.

Fenerbahçe'de 5 futbolcu ile daha yollar ayrılıyor

Fenerbahçe, transfer döneminde yaptığı satışlarla birlikte geniş kadrosunu 33 futbolcuya kadar düşürmeyi başardı. Ancak Süper Lig'de A listesi 28 kişiden oluşmalı. Bu sebeple Fenerbahçe'nin 5 futbolcu ile daha yollarını ayırması gerekiyor.

Şu anda Fenerbahçe'nin kadrosunda 16 yabancı futbolcu bulunurken herhangi bir takviye yapılmasa bile en az iki futbolcu ile yolların ayrılması gerekiyor. Ondan bilgiye göre bu futbolcular ise Crespo ve Joshua King olacak. Fenerbahçe'nin 2 futbolcuya gelen teknikleri değerlendirmeye başladığı öğrenildi. Yine Emre Demir ve lisans çıkarılamayan Omar Fayed’in de kiralık olarak başka bir takıma gönderilmesi planlanıyor. Satış listesinde olan futbolcuların ise Burak kapacak ve Nazım Sangare olduğu öğrenildi.

FENERBAHÇE 24 YAŞINDAKİ YILDIZIN PEŞİNDE

Diğer yandan Fenerbahçe Geçtiğimiz günlerde Livakovic’i kadrosuna katarak Kaleyi güçlendirdi. Sarı lacivertli takımın Şimdi de orta saha için yeni bir hedefi var. Milan'ı Krunic konusunda ikna edemeyen Fenerbahçe, rotasını Leicester City'nin 24 yaşındaki Fransız yıldızı Boubakary Soumare’ye çevirdi. Sarı lacivertli takım bu futbolcuyu satın alma opsiyonu ile kiralamak ve kadrosuna dahil etmek istiyor. Son dönemlerde yüksek potansiyelli bir oyuncu olarak gösterilen futbolcu, ikna edilmeye çalışılıyor. Premier Lig'den düşen takımının ise bu transfere sıcak baktığı gelen bilgiler arasında.