Fenerbahçe'de şok üstüne şok! Takım revire döndü

Fenerbahçe'de sakatlık krizleri bitmiyor. Sarı lacivertli takımda sezon başından bu yana Tam 13 sakatlık yaşandı. Fenerbahçe konuyla ilgili teknolojiden de yararlanmaya çalıştı ancak beklediği sonucu bulamadı.

Fenerbahçe'de şok üstüne şok! Takım revire döndü

Geçtiğimiz sezonda sakatlık sorunları ile boğuşan Fenerbahçe'de yeni sezonun başlamasıyla birlikte de peş peşe sakatlık haberleri gelmeye devam ediyor. İsmail Kartal takımının başına geçtikten sonra sakatlık konusunda farklı bir çözüm getirmeye çalışmış termal kamera ile futbolcular için riski ölçmüştü ancak işe yaramadı.

FENERBAHÇE'DE SEZON BAŞINDAN BERİ 13 SAKATLIK

Sarı lacivertli takımda sezon başından bu yana sakatlık krizleri devam ediyor. Antalyaspor maçının hemen başında Cengiz Ünder’in sakatlığı Fenerbahçe'de bardağı taşıran son damla oldu. Yıldız futbolcunun 2-3 hafta kadar sahalardan uzak kalacağı açıklandı. Yaşanan bu sakatlıklar sonrasında Termal kameranın ne kadar verimli olduğu da bir kez daha tartışılmaya başlandı.

FENERBAHÇE'DE BU SEZON SAKATLANAN OYUNCULAR

Fenerbahçe'de bu sezon sakatlık yaşayan oyuncular ise şu şekilde:

“Umut Nayir, Mert Hakan Yandaş, Ferdi Kadıoğlu, Becao, Djiku, Serdar Aziz, Luan Peres, Samet Akaydın, Osayi ve Bartuğ Elmaz, Zajc ve Emre Mor. Fenerbahçe hala sakatlığı süren futbolculardan biri olan Luan Peres'in lisansını da dondurma kararı aldı.