Ferdi Kadıoğlu sakatlandı! Fenerbahçe taraftarı kahreden haberi verdi

Fenerbahçe’nin genç yeteneği Ferdi Kadıoğlu’ndan taraftarı üzen bir haber geldi. Takımın gözde isimlerinden biri olan ve taraftarın da gözbebeği Ferdi, yaşadığı sakatlık sebebiyle MR’a alındı. Fenerbahçe, genç yıldızın MR sonucunu paylaştı.

Ferdi Kadıoğlu sakatlandı! Fenerbahçe taraftarı kahreden haberi verdi

Süper Lig’de yeni sezon hem heyecanlı hem de iddialı başlarken bir yandan da Avrupa mücadelesine gözler çevrildi. Temsilcilerimiz Avrupa’da ülkemizi başarılı bir şekilde temsil ederken UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Fenerbahçe’nin aldığı galibiyetler de futbolseverlerin yüzünü güldürüyor. Son olarak Twente ile evinde mücadele eden sarı lacivertli ekibim başarılı oyuncusu Ferdi Kadıoğlu, bu maçın ardından sakatlık yaşadı. Fenerbahçe’den genç futbolcunun sağlık durumu hakkında açıklama geldi.

FERDİ KADIOĞLU SAKATLANDI

Süper Lig devi Fenerbahçe’de taraftarı üzen bir gelişme yaşandı. Avrupa mücadelesi kapsamında Kadıköy’de rakibi Twente’yi ağırlayan sarı lacivertli ekibin genç yıldızı Ferdi Kadıoğlu, Twente maçından sonra sakatlık yaşadı. Fenerbahçe’den Kadıoğlu’nun sakatlığı ile ilgili açıklama geldi. Genç yıldızın MR sonuçlarına göre sol kaçla kasında 2. derece yırtık tespit edildi.

FENERBAHÇE’DEN FERDİ KADIOĞLU AÇIKLAMASI

Sarı lacivertli taraftarları üzen sakatlık duyurusunu yapan Fenerbahçe, Kadıoğlu’nun Twente maçından sonra başlayan ağrı şikayetleri üzerine Altunizade Hastanesi’nde gerçekleştirilen MR görüntülenmesinde sol kalça kasında 2. derece yırtık tespit edildiğini ve yıldız oyuncunun tedavisine başlandığını duyurdu. Fenerbahçe’den Ferdi’ye geçmiş olsun dilekleri de iletildi.

ferdi-kadioglu-sakatlandi-fenerbahce-taraftari-kahreden-haberi-verdi.jpg

SAHALARDAN UZAK KALACAK

Fenerbahçe’de gösterdiği başarılı performans ile sarı lacivertli taraftarın sevgisini kazanan Ferdi Kadıoğlu, sahada verdiği başarılı mücadele ile göz dolduruyor. Genç yeteneğin Twente maçı sonrası yaşadığı talihsiz sakatlığın ardından en az 2 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.