Filenin Sultanları galibiyet serisini bozmadı

A Milli kadın voleybol takımımız 2024 Paris olimpiyat elemeleri için mücadeleye devam ediyor. Japonya'da düzenlenen elemelerde Bulgaristan ile karşı karşıya gelen Filenin Sultanları galibiyet geleneğini bozmadı.

Filenin Sultanları galibiyet serisini bozmadı

Türkiye A Milli kadın voleybol takımı Japonya'da düzenlenen 2024 Paris olimpiyat olayları elemeleri B grubunda mücadele ediyor. grubun ikinci maçında Bulgaristan ile karşı karşıya kalan Filenin Sultanları geleneği bozmadı. Her ülke mücadeleye karşılıklı sayılarla başlarken setin 2 bölümünü de milli takımımız daha iyi oynadı. Filenin Sultanları grubun ikinci maçında sahadan 3-0 Galip ayrıldı.

SIRADA PERU VAR

Geçtiğimiz günlerde Avrupa şampiyonu olarak büyük bir başarıya imza atan filmin Sultanları olimpiyat elemelerinde de Başarılarını sürdürüyor. set vermeden 2. maçını da kazanan kadın voleybol takımının karşısına şimdi Peru çıkacak.

Türkiye Peru voleybol maçı 19 Eylül Salı günü Türkiye saati ile saat 7'de oynanacak. Paris olimpiyat oyunlarına kota kazanacak ülkelerin eleme gruplarında ilk iki sırada yer alması gerekiyor.