Filenin Sultanları Polonya maçına hazır

Başarıları ile Türkiye'yi gururlandırmaya devam eden Filenin Sultanları, yarın oynanacak olan Polonya maçına hazır.

Filenin Sultanları Polonya maçına hazır

Filenin Sultanları namıyla anılan A milli kadın voleybol takımı, Avrupa Şampiyonası'nda Yarın Polonya ile karşı karşıya gelecek. Çeyrek finale çıkan Filenin Sultanları, bu rakibi de geçmek ve yarı finale kalmak istiyor. Şimdiden sosyal medyayı maç heyecanı sardı.

Filenin Sultanları, yarın Belçika'nın başkenti Brüksel'de Paleis 12 salonunda Polonya ile karşı karşıya gelecek. Karşılaşma Türkiye saati ile 18'de başlarken TRT Spor ekranlarından canlı olarak yayınlanacak. Filenin Sultanları Avrupa kadın voleybol şampiyonasında Almanya'da oynanan C Grubu maçlarının 5'ini de kazandı ve son 16 turuna adını yazdırdı. Belçika'yı 3-1 yenen Filenin Sultanları 6'da 6 yaparak çeyrek finale yükseldi.

YARIN POLONYA MAÇI VAR

Filenin sultanlarının çeyrek finalde rakibi olan Polonya ise A grubunda oynadığı 4 maçı kazandı Sırbistan'a karşı mağlup oldu. Grupta Sırbistan'ın ardından 2 sırada yer alan Polonya, Almanya'ya 3-0 mağlup ederek çeyrek finalde Türkiye'ye rakip oldu.

FİNAL 3 EYLÜL TARİHİNDE OLACAK

Avrupa Voleybol Şampiyonası organizasyonunda çeyrek final maçları İtalya'nın Floransa ve Belçika'nın Brüksel kentinde oynanıyor. 1 Eylül Cuma günü Brüksel'de yarı final ve 3 Eylül pazar günü final karşılaşmaları yapılacak.