Filenin Sultanları Rüya Takımı’na seçilen isimler

Ülkemize büyük bir guru yaşatan şampiyonlukla takdir edilen bir başarı elde eden Filenin Sultanlarında 5 oyuncu turnuvanın Rüya Takımı’na seçildi. Rüya Takımı’na seçilen 5 voleybolcunun isimleri merak ediliyor.

Filenin Sultanları Rüya Takımı’na seçilen isimler

A Milli Kadın Voleybol Takımımızın ülkemize yaşattığı gurur herkesi mutlu etti. Avrupa Şampiyonluğu ile ülke genelinde coşkulu kutlamalar yapıldı ve büyük sevinç yaşandı. Avrupa Şampiyonu olan Filenin Sultanlarından 5 voleybolcumuz turnuvanın Rüya Takımı’na seçildi. Avrupa Şampiyonası Rüya Takımı’na seçilen Millilerimizin isimleri araştırılmaya başlandı. İşte A Milli Kadın Voleybol Takımımızdan Rüya Takım’ına seçilen 5 voleybolcumuzun isimleri ve tüm detaylar…

5 MİLLİ VOLEYBOLCUMUZ RÜYA TAKIM’DA

2023 CEV Avrupa Şampiyonası’nda verdikleri mücadele ile Türkiye’yi gururlandıran ve kupaya ulaşan A Milli Kadın Voleybol Takımımız, Avrupa Şampiyonluğu ile göğsümüzü kabarttı. Kupayı alarak Avrupa’nın zirvesine çıkan Filenin Sultanları, Türkiye’ye büyük bir sevinç ve gurur yaşattı. Filenin Sultanlarından 5 voleybolcu turnuvanın Rüya Takımı’na seçildi.

filenin-sultanlari-ruya-takimina-secilen-isimler.jpg

RÜYA TAKIM’A SEÇİLEN 5 VOLEYBOLCUMUZUN İSİMLERİ

Ülkemizden Rüya Takım için oylamaya Ebrar Karakurt, Melissa Vargas, Cansu Özbay, Zehra Güneş, Eda Erdem, ve Gizem Örge katıldı. Yapılan oylamanın sonucunda Eda Erdem haricinde Türkiye’den oylamaya katılan diğer tüm voleybolcular Rüya Takım’a seçildi.

Rüya Takım’a seçilen Milli voleybolcularımızın aldıkları oy oranları ise şöyle oldu:

- En İyi Pasör Çaprazı: Melissa Vargas (Yüzde 82)

- En İyi Smaçör: Ebrar Karakurt (Yüzde 89)

- En İyi Orta Oyuncu: Zehra Güneş (Yüzde 59)

- En İyi Pasör: Cansu Özbay (Yüzde 75)

- En İyi Libero: Gizem Örge (Yüzde 92)