Galatasaray’da Mertens ayrılığı kapıda! Katar Kulübüyle görüşmeler başladı

Galatasaray’da forma giyen 37 yaşındaki yıldız futbolcu Dries Mertens’in takımdan ayrılacağına dair iddialar spor manşetlerinde geniş yer buldu. Daha önce kendisine gelen teklifi dikkate almadığı belirtilen futbolcunun şimdilerde ise ayrılığı gündemde.

Galatasaray’da Mertens ayrılığı kapıda! Katar Kulübüyle görüşmeler başladı

Galatasaray’ın yıldız oyuncusu Mertens’in daha önce Katar’dan kendisine gelen teklifi dikkate almadığı ancak şimdilerde bu teklifi değerlendirdiği konuşuluyor. Mertens’in vereceği son karara göre sarı kırmızılı ekipte de bir durum değerlendirmesi yapılacak. Galatasaray taraftarı ise Mertens’in ayrılık iddialarının gündeme gelmesiyle büyük bir şok yaşadı. Sarı kırmızılı taraftarlar Mertens’in takımdan ayrılmasını istemiyor ve bu konuda hem yıldız futbolcuya hem de Galatasaray Kulübü’ne çağrıda bulunuyor.

MERTENS KATAR’DAN GELEN TEKLİFİ DEĞERLENDİRMEYE ALDI

Galatasaray’da forma giyen deneyimli futbolcu Dries Mertens, daha önce Katar’dan kendisine gelen teklifi dikkate almamış ve değerlendirmemişti. Şimdilerde ise Mertens’in kendisine teklifte bulunan Katar Kulübü’nü değerlendirmeye aldığı konuşuluyor. Spor manşetlerinde en üst sıralara yerleşen bu iddia ile ilgili gözler sarı kırmızılı ekibe çevrildi. Mertens’in teklifi kabul etmesi halinde Galatasaray’ın kararı beklenecek.

galatasaray-da-mertens-ayriligi-kapida-katar-kulubuyle-gorusmeler-basladi.jpg

MERTENS’İN GALATASARAY KARNESİ

Fanatik’in haberine göre, Belçikalı yıldız futbolcu Mertens’in Galatasaray’la yollarını ayırmak istemesi halinde Galatasaray yönetimi, Katar’dan gelecek olan teklife göre bir karar verecek. Gözler yaşanacak gelişmelere çevrilirken Mertens’in Galatasaray karnesi merak edildi. 37 yaşındaki Belçikalı yıldız, geçtiğimiz sezon Galatasaray formasıyla toplam 42 maça çıktı. Bu karşılaşmalarda 9 gol kaydeden Mertens, 5 asistlik performansıyla da takımına katkıda bulundu.