Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor lig maçları ertelendi! TFF SON DAKİKA duyurdu

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan önemli bir karar geldi. Son dakika duyurusuna göre, Süper Lig’deki 4 takımın lig maçları ertelendi. Avrupa kupalarında mücadele eden temsilcilerimizin bu hafta oynayacağı lig maçlarına erteleme kararı geldi.

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor lig maçları ertelendi! TFF SON DAKİKA duyurdu

Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirpsor Avrupa’da ülkemizi temsil ediyor. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor ise UEFA Konferans Ligi’nde mücadele ediyor. Avrupa’da başarılı bir mücadele ortaya koyan temsilcilerimizin lig maçları ile ilgili önemli bir karar alındı. TFF, 4 takımın bu haftaki lig maçlarını erteledi.

4 TAKIMIN LİG MAÇARI ERTELENDİ

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan 4 takımı yakından ilgilendiren önemli bir karar geldi. Avrupa kupalarında ülkemizi temsil eden ve başarılı mücadeleleriyle play-off turuna yükselen 4 takımımızın bu haftaki lig maçları ertelendi. TFF, Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un lig maçlarının ertelendiğini duyurdu.

galatasaray-fenerbahce-besiktas-adana-demirspor-lig-maclari-ertelendi-tff-son-dakika-duyurdu.jpeg

HOLLANDA FUTBOL FEDERASYONU DA ERTELEME KARARI ALMIŞTI

Öte yandan Hollanda Futbol Federasyonu da temsilcimiz Fenerbahçe’nin UEFA Konferans Ligi play-off turunda mücadele edeceği Twente’nin maçını erteleme kararı almıştı. Bu kararın ardından düğmeye basan Türkiye Futbol Federasyonu da Avrupa kupalarında play-off turunda mücadele edecek olan temsilcilerimizin bu haftaki lig maçlarını erteledi.

galatasaray-fenerbahce-besiktas-adana-demirspor-lig-maclari-ertelendi-tff-son-dakika-duyurdu.jpg

MAÇLAR İLERİ BİR TARİHTE OYNANACAK

Spor Toto Süper Lig’’in yeni sezonunun 3. Hafta mücadeleleri heyecanla beklenirken Avrupa’da mücadele eden 4 temsilcimiz için önemli bir karara imza atıldı. TFF, Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden Galatasaray ve Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un play-off karşılaşmalarına çıkacak olmaları sebebiyle Süper Lig’deki 3. hafta maçlarını ileri bir tarihe erteledi. Maçların oynanacağı tarihin TFF tarafından ilerleyen günlerde yapılacak açıklama ile duyurulması bekleniyor.