Galatasaray Molde maçı muhtemel 11’ler

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda rakibi Molde’nin konuğu olacak. Deplasman maçına çıkmaya hazırlanan Galatasaray’ın hedefi karşılaşmayı galibiyetle tamamlamak.

Galatasaray Molde maçı muhtemel 11’ler

Şampiyonlar Ligi Play-Off turunda deplasmanda rakibi Molde’nin konuğu olmaya hazırlanan temsilcimiz Galatasaray’ın kritik mücadelesi öncesinde futbolseverler nefesini tuttu. Molde deplasmanı öncesinde muhtemel 11’leri ve kadrosu merak edilen sarı kırmızılı ekibin mücadelesinin hangi kanalda yayınlanacağı ve diğer tüm detaylar da merak ediliyor. Peki, Galatasaray-Molde maçı hangi kanalda? Molde-Galatasaray maçı kadrosu açıklandı mı? Galatasaray-Molde maçı ilk 11’ler belli oldu mu? Galatasaray-Molde maçı saat kaçta? Molde-Galatasaray maçı hakemi kim? İşte tüm merak edilenler…

MOLDE-GALATASARAY MAÇI BU AKŞAM SAAT 22.00’DE

Temsilcimiz Galatasaray’ın Molde deplasmanına konuk olacağı play-off turu maçı bu akşam ekrana gelecek. Futbolseverlerin nefesini tuttuğu maç öncesinde büyük bir heyecan yaşanıyor. Takımların kadroları merak edilirken Galatasaray’ın tercih edeceği ilk 11 de merakla bekleniyor. Molde-Galatasaray karşılaşması 23 Ağustos 2023 Çarşamba (bu akşam) saat 22.00’de başlayacak.

MOLDE-GALATASARAY MAÇI HANGİ KANALDA?

Molde-Galatasaray maçı bu akşam Aker Stadyumu’nda oynanacak. Saat 22.00’de başlayacak olan mücadeleyi İngiliz hakem Anthony Taylor yönetecek. Karşılaşma EXXEN’den canlı yayınlanacak. Temsilcimiz Galatasaray’ın kendi evinde Molde ile oynayacağı rövanş karşılaşması ise 29 Ağustos 2023 Salı günü saat 22.00’de ekrana gelecek.

galatasaray-molde-maci-muhtemel-11-ler.jpg

GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

Molde-Galatasaray karşılaşması öncesinde takımların muhtemel 11’leri d merak edilmeye başlandı.

İki takımın muhtemel 11’leri şu şekilde:

Galatasaray

- Muslera

- Boey

- Nelsson

- Abdülkerim

- Angelino

- Sergio

- Oliveira

- Berkan

- Yunus

- Mertens

- Kerem

- Icardi

Molde

- Karlstrom

- Haugan

- Bjornbak

- Ellingsen

- Linnes

- Breivik

- Mannsverk

- Eriksen

- Haugen

- Magnus

- Eikrem

- Brynhildsen