Galatasaray Şampiyonlar Ligi kadrosu açıklandı! Hakim Ziyech sürprizi

Temsilcimiz Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi mücadelesinde Molde ile oynayacağı karşılaşma öncesinde maç kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Sarı kırmızılı ekibin Şampiyonlar Ligi maç kadrosu spor gündeminde geniş yer buldu.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi kadrosu açıklandı! Hakim Ziyech sürprizi

Galatasaray’ın Molde ile oynayacağı karşılaşma büyük bir heyecanla bekleniyor. Aslan, Molde maçı hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürürken bir yandan da kadrodaki isimler merak ediliyor. Temsilcimiz, Şampiyonlar Ligi maçı için kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Maç kadrosunda sarı kırmızılı ekibin yeni transferlerinden Zaha ile Kerem Demirbay da yer aldı. İşte Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi kadrosu ve tüm detaylar…

HAKIM ZİYECH LİSTEDE YER ALMADI

Geçtiğimiz sezon Süper Lig şampiyonu olan ve bu sezon da Lig’e güzel bir başlangıç yapan Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi mücadelesi de devam ediyor. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde ülkemizi temsil eden sarı kırmızılı ekip, Molde ile oynayacağı maça hazırlanıyor. Süper Lig devi, Molde ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi maçı için kadrosunu UEFA’ya bildirdi. Play-off turu maçları için kadrosunu bildiren Galatasaray’ın listesinde Zaha ile Kerem Demirbay yer alırken, yeni transferler Hakim Ziyech ve Tete yer almadı.

galatasaray-sampiyonlar-ligi-kadrosu-aciklandi-hakimziyech-surprizi.jpeg

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ KADROSU

KALECİ: Fernando Muslera, Günay Güvenç, Jankat Yılmaz, Berk Balaban.

DEFANS: Leo Dubois, Angelino, Kaan Ayhan, Victor Nelsson, Emin Bayram, Abdülkerim Bardakcı, Ali Turap Bülbül, Kazımcan Karataş, Sacha Boey.

ORTA SAHA: Fredrik Midtsjo, Kerem Demirbay, Berkan Kutlu, Sergio Oliveira, Lucas Torreira, Caner Doğan, Baran Aksaka, Hamza Akman, Efe Akman.

FORVET: Kerem Aktürkoğlu, Mauro Icardi, Dries Mertens, Yunus Akgün, Wilfried Zaha, Halil Dervişoğlu, Barış Alper Yılmaz, Baran Demiroğlu, Cedric Bakambu.