Galatasaray Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri! Şampiyonlar Ligi kura çekimi başlıyor

UEFA Şampiyonlar Ligi heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Geçtiğimiz yılın Süper Lig şampiyonu Galatasaray, Avrupa mücadelesine devam ederken gözler çekilecek yeni kuralarda. Galatasaray’ın muhtemel rakipleri merak ediliyor.

Galatasaray Şampiyonlar Ligi muhtemel rakipleri! Şampiyonlar Ligi kura çekimi başlıyor

Temsilcimiz Galatasaray, dün akşam rakibi Molde ile oynadığı rövanş maçını 2-1’lik skorla mağlup etmişti. Bu yıl temsilcilerimizin Avrupa mücadeleleri ve başarıları gururla takip edilirken Şampiyonlar Ligi grup aşaması kura çekimi için nefesler tutuldu. Gözler kura çekimine çevrildi. Sarı kırmızılı ekibin muhtemel rakipleri ile ilgili de araştırmalar yoğunlaştı. Grup aşaması için kura çekiminde 32 takım yer alacak. İşte kura çekimi tarihi ve saati…

KURA ÇEKİMMİ İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Bu yıl ülkemizi Avrupa’da temsil eden Galatasaray, dün akşam kendi evinde rakibi Molde’yi ağırladı. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçında rakibini 2-1’lik skorla mağlup eden Galatasaray’ın grup aşaması için muhtemel rakipleri merak ediliyor. Grup aşaması için kura çekimi için geri sayım başladı. Nefeslerin tutulduğu kura çekimi merakla beklenirken 32 takımın yer alacağı kurada temsilcimiz Galatasaray’ın rakipleri kimler olacak heyecanla bekleniyor.

galatasaray-sampiyonlar-ligi-muhtemel-rakipleri-sampiyonlar-ligi-kura-cekimi-basliyor.jpg

KURA ÇEKİMİ 31 AĞUSTOS’TA

UEFA Şampiyonlar Ligi Grup Aşaması kura çekimi 31 Ağustos 2023 Perşembe günü gerçekleştirilecek. Monaco’da düzenlenecek olan kura çekimi Türkiye saati ile 20.00’de başlayacak. Herkesin heyecanla takip edeceği kuralar UEFA’nın resmi internet sitesinden canlı yayınlanacak. Grup aşaması için gerçekleştirilecek olan kura çekiminde 32 takım yer alacak. 4’er takım 8 grupta mücadele edecek ve gruplarda ilk maçlar ise 19-20 Eylül tarihleri arasında oynanacak. Torbalar ise şöyle:

- 1. Torba: Manchester City, Sevilla, Barcelona, Napoli, Bayern Münih, Paris Saint-Germain, Benfica, Feyenoord.

- 2. Torba: Real Madrid, Manchester United, Inter, Dortmund, Atletico Madrid, Leipzig Porto, Arsenal.

- 3. Torba: Shakhtar Donetsk, Salzburg, Rangers-PSV, Milan, Braga, Lazio, Kızılyıldız, Kopenhag-Rakow.

- 4. Torba: Galatasaray, Real Sociedad, Young-Boys, Celtic, Newcastle United, Union Berlin, AEK Atina-Antwerp, Lens.

- Devam eden eşleşmeler.