Galatasaray şampiyonlar Ligi’nden ne kadar kazandı?

Galatasaray Molde’yi kendi evinde de yenerek Şampiyonlar Ligi'ne kalmayı başardı. Peki Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi gruplarına kalarak geliri ne kadar oldu?

Galatasaray şampiyonlar Ligi’nden ne kadar kazandı?

Geçtiğimiz sezonu çok başarılı bir şekilde geçiren Galatasaray şampiyonluk ipinde görüntüleyen takım oldu. Süper Lig'de inanılmaz bir performans gösteren sarı kırmızılı takım ülke puanında yaşanan sorunlar nedeniyle şampiyon olmasına rağmen Şampiyonlar Ligi'ne 2 .ön eleme turundan başladı. Başarısını Burada da gösteren sarı kırmızı o takım Tüm rakiplerini Tek Tek eleyerek Şampiyonlar Ligi gruplarına kalmayı başardı. Peki Galatasaray Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalarak ne kadar kazandı?

GALATASARAY ŞAMPİYONLAR LİGİ GRUPLARINDA

Galatasaray dün akşam kendi evinde Norveç ekibi molde'yi ağırladı. Karşılaşmadan 2-1 Galip ayrılan sarı kırmızı o takım Şampiyonlar Ligi gruplarına kaldı. Devlerle yine kalan temsilcimiz, aynı zamanda kasasını da doldurdu.

GALATASARAY'IN GELİRİ EN AZ 25 MİLYON EURO

Galatasaray'ın Şampiyonlar Ligi'ne kalarak hem Prestij Hem de yeni Hayaller elde ederken aynı zamanda büyük devir gelir kazanacak. Bu sezon kadrosuna çok pahalı ve başarılı Yıldızlara katan sarı kırmızı takım Şampiyonlar Ligi'ne kalarak en az 25 milyon euro gelir elde etti. Devlerle yine ayak basan Galatasaraylı, bundan sonraki maçlardan da maç başına kazanmaya devam edecek.

KAZANDIĞI HER MAÇ İÇİN 86 MİLYON TL

Şampiyonlar Ligi gruplarında mücadele edecek olan Galatasaray, hem galibiyet hem de beraberliklerde ciddi gelir elde edecek. Şampiyonlar Ligi'nde her türlü galibiyet için 2.8 milyon euro, beraberlik için ise 900 bin euro ödeme yapılıyor. Ayrıca gruplardan çıkmanın ve turları geçmenin de ödülleri var.