Galatasaray transfer sürprizlerine devam ediyor! Hakim Ziyech geliyor

Spor Toto Süper Lig’de yeni sezon başlarken takımların transfer bombaları da devam ediyor. Lig’in başında transfer bombalarını peş peşe patlatmaya devam eden kulüplerin transfer yarışı devam ederken bir sürpriz gelişme daha yaşandı.

Galatasaray transfer sürprizlerine devam ediyor! Hakim Ziyech geliyor

Galatasaray’da Zaha’dan sonra bir sürpriz transfer daha gündeme geldi. Sarı kırmızılı taraftarların duyunca büyük bir şaşkınlık ve heyecan yaşadığı transfer gelişmesi ile ilgili tüm detaylar araştırılıyor. Galatasaray, Hakim Ziyech’i kadrosuna katmaya hazırlanıyor. Yıldız futbolcunun sağlık kontrollerinin devam ettiği öğrenilirken sağlık raporunda herhangi bir sıkıntı çıkmaması durumunda Galatasaray, Faslı yıldız futbolcuyu renklerine bağlayacak. İşte detaylar…

GALATASARAY’DA HAKİM ZİYECH HAREKETLİLİĞİ

Chelsea forması giyen Faslı yıldız futbolcu Hakiö Ziyech, Galatasaray’ın radarına girdi. Sarı kırmızılı ekip, Hakim Ziyech’i kadrosuna katmak istiyor. İngiliz basınında yer alan habere göre yıldız futbolcu Galatasaray transferi için sağlık kontrollerinin ilk kısmını tamamladı. Bazı sağlık testlerinden geçeceği öğrenilen yıldız futbolcunun geri kalan testleri için ilk sonuçlarının beklendiği bilgisine yer verildi. Faslı futbolcunun sağlık kontrollerinde bir sıkıntı çıkmaması halinde Galatasaray ile Ziyech arasında resmi sözleşme imzalanacağı belirtiliyor.

galatasaray-transfer-surprizlerine-devam-ediyor-hakim-ziyech-geliyor.jpg

DURSUN ÖZBEK AÇIKLAMA YAPTI

Galatasaray’ın Ziyech transferi gündemi ile ilgili kendisine soru yöneltilen Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Erden Timur’un konuyu takip ettiğini söyledi. Transfer ile ilgili ‘Ziyech’in sağlık kontrolerinden geçemediğine dair haberler var. Transfer hakkında bilgi verebilir misiniz?’ sorusuna yanıt veren Özbek, Erden Timur’un bu konuyu takip ettiğini dile getirdi ve ‘Olay çok taze. Çok fazla detayı bilmiyorum. Biraz bekleyelim biz sizi bu konuda aydınlatırız.’ yanıtı verdi. Ziyech haberleri Galatasaray taraftarlarını bir hayli heyecanlandırırken sarı kırmızılı taraftarlar transfer gündemini yakından takip etmeyi sürdürüyor.