Galatasaray'a şok üstüne şok! Yunus Akgün'den sonra o isim de yolcu

Galatasaray Icardi ile hem ligde hem UEFA’da iyi bir başlangıç yaparken beklenmedik bir ayrılık talebi geldi.

Galatasaray'a şok üstüne şok! Yunus Akgün'den sonra o isim de yolcu

Galatasaray’da transfer bitmiyor. Şampiyonlar Ligi gruplarında ter döken Galatasaray transfer çalışmalarına devam ediyor. Sarı kırmızılı ekip savunma ve orta sahaya için transfer görüşmelerini sürdürüyor. Bir yandan da takımdan hangi oyuncuların ayrılacağı netleşmeye başladı. Takımdan ayrılması ilk kesinleşen isim Yunus Akgün olacak. Yunus Akgün, İngiliz ekibi Leicester City'ye yolcu olurken Galatasaray'da transfer görüşmelerini hızlandırmak için çaba sarf ediyor.

Icardi ile bu sene de yeşil sahalarda fırtına gibi esen Galatasaray kadrosunu daha da güçlendirmek için transfer görüşmelerini sürdürüyor. Transfer çalışmalarına devam eden Galatasaray, orta saha ve stoper için görüşmeleri hızlandırdı. Sarı kırmızılı ekip bir yandan da takımdan ayrılacak isimleri belirledi. Gelen teklifleri değerlendiren Galatasaray Yunus Akgün’ü İngiltere'ye yolcu etti. Yunus Akgün, Molde maçı sonrası takım arkadaşları ile vedalaşarak Leicester City'nin yolunu tuttu. Akgün için İngiliz ekibinden, 500 bin Euro kiralama 9 milyon Euro ise satın alma opsiyonu istendi.

SADECE YUNUS DEĞİL BİR İSİM DAHA GİDİYOR!

Galatasaray'dan ayrılan isim sadece Yunus Akgün olmayacak. Yunus Akgün'ün ardından genç isimde sarı kırmızıya veda ediyor. Galatasaray'ın genç ismi Berkan Kutlu’nun da ayrılmak istediğini yönetime ilettiği öğrenildi. Berkan Kutlu’nun kendisine İtalya'dan gelen teklifi değerlendirmek istediği öğrenildi.

Ancak Kutlu’nun takımda ayrılmasını teknik direktör Okan Buruk’un istemediği öğrenildi. Buruk, yerli kuralını düşünerek Kutlu’nun takımda kalmasını istedi. Ancak Berkan'ın gitmek istemekte ısrarlığı olduğu ve yönetimin de bu nedenle arada kaldığı belirtildi. Galatasaray formasıyla 83 maça çıkan 25 yaşındaki Berkan’ın 1 gol 5 asisti bulunuyor.