Galatasaray'da ayrılık! O futbolcu ile yollar resmen ayrıldı

Galatasaray yeni sezona başlamadan önce peş peşe transfer bombalarını patlatırken sezonun açılmasının ardından da çalışmalar sürüyor. Galatasaray'da yeni bir ayrılık Haberi geldi. Süper Lig ekibinin oradan Çağlayan ile yollarını ayırdığı duyuruldu.

Galatasaray'da ayrılık! O futbolcu ile yollar resmen ayrıldı

Galatasaray yeni sezonda 3 kulvarda mücadele ederken peş peşe açıkladığı transferleri ile de dikkatleri üzerine toplamıştı. Sarı kırmızı olur takımda bir yandan da Yaprak Dökümü sürüyor. Galatasaray'dan yapılan açıklamada Oğulcan Çağlayan ile yolların ayrıldığı duyuruldu. Galatasaray forması ile verdiği emek ve mücadeleden dolayı Oğulcan Çağlayan'a teşekkür eden sarı kırmızı takım, bundan sonraki kariyerinde de başarılar diledi.

OLAYLI ŞEKİLDE GALATASARAY'A DÖNMÜŞTÜ

Oğulcan Çağlayan, 2020-21 sezonunun başında Rizespor'dan olaylı bir şekilde Galatasaray'a geri dönmüştü nokta sarı kırmızılı forma ile o tarihten bu yana 29 maça çıkan Oğulcan Çağlayan 4 gol atmıştı.

Oğulcan Çağlayan'da sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak sarı kırmızı o takıma veda etti. Çağlayan mesajında şu ifadeleri kullandı:

"Eylül ayıydı, 17 yaşını yeni doldurmuştum. Unutmuyorum, bir hafta içiydi. Florya’dan beni alıp götürecek aracı beklerken, yüzümü Futbol Akademisi binasına döndüm. Tüm kalbimle istediğim bir şey vardı: Bir gün tekrar Florya’ya dönmek. Uzun yolları, birçok engeli aşıp yeniden Galatasaray’a ulaştığımdaki heyecanımı, kalp atışımı hâlâ hissediyorum."