Galatasaray’da ortalık toz duman! Galibiyet sevinci kursakta kaldı Wilfried Zaha krizi çıktı

Galatasaray son dakika haberi… Sarı kırmızılı takımın bu sezon en flanş transferlerinden biri Zaha olmuştu. Ancak bu transfer için büyük kriz geldi. az önce bomba gibi bir iddia ajanslara düştü.

Galatasaray’da ortalık toz duman! Galibiyet sevinci kursakta kaldı Wilfried Zaha krizi çıktı

Galatasaray dün akşam Şampiyonlar Ligi ön eleme turunda rakibini 3-2 mağlup ederek önemli bir avantajı elde etti. Sarı kırmızı o takım galibiyet sevinci yaşarken hevesi kaçıracak son dakika gelişmesi yaşandı. Sezonun en flaş transferlerinden olan Wilfried Zaha, Galatasaray'daki kariyerine sakatlıkla başlamıştı. Şu ana kadar Çıktığı karşılaşmalarda fazla süre forma giyemeyen futbolcu ile ilgili yeni bir iddia gündeme geldi.

GALATASARAY FENERBAHÇE'YE TRANSFER ÇALIMI ATMIŞTI

Bu sezon transferleri ile büyük ses getiren Galatasaray, en çok konuşulan transferlerden birine de imza atmıştı. Fenerbahçe'nin de uzun süreden beri kadrosuna dahil etmek istediği Wilfried Zaha Galatasaray'a imza atmıştı. Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye attığı bu transfer çalımı uzun süre konuşulmuştu.

GALATASARAY'DA DAHA KRİZİ KAPIDA

Transfer döneminin en çok konuşulan isimlerinden olan Zaha, Galatasaray'a Geldiği günden bu yana sadece iki resmi maça çıkabildi. Bu maçlarda da çok fazla süre alamayan futbolcu sakatlıkları sebebiyle beklenen istikrarı yakalayamadı. Galatasaray teknik direktörü Okan Buruk ise kısa süreliğine de olsa forma giydirmek istediği futbolcunun takıma uyum sağlamasını hedefledi.

Ancak son günlerde Zaha için ajanslara düşen bomba gibi iddialar var. Yıldız futbolcunun tam iyileşmeden Olimpija ve Kayseri maçlarına çıktığının belirtildiği haberde, riske atıldığı öne sürüldü. Normal şartlarda ağustos ayı sonuna kadar tedavisinin sürmesi gereken Fildişili futbolcunun sakatlığının yeniden yükselttiği iddia ediliyor. Daha önce 3 hafta içinde sahalara dönmesi beklenen futbolcunun bunun üzerine en az iki hafta daha sahalardan uzak kalacağı da iddialar arasında.