Galatasaray'dan yeni transfer bombası! Değeri 56 milyon Euro olan Dünya yıldızı Cimbom'a EVET dedi

Galatasaray'dan yılın transfer bombası: Hakim Ziyech imzalıyor. İşte son dakika transfer haberi…

Galatasaray'dan yeni transfer bombası! Değeri 56 milyon Euro olan Dünya yıldızı Cimbom'a EVET dedi

Süper Lig'in son şampiyonu Galatasaray, transfer sezonuna hızlı bir giriş yaparak kadrosunu güçlendirmeye devam ediyor. Angelino, Bakambu, Halil Dervişoğlu, Zaha, Icardi, Kerem Demirbay ve Tete gibi isimleri kadrosuna katan Galatasaray, şimdi de yılın transfer bombasını patlatıyor. Uzun yıllar unutulmayacak bir transfere imza atan Aslan, taraftarlarına müjdeli haberleri vermek için geri sayıma geçti.

DÜNYA YILDIZI GELİYOR

Chelsea'den Faslı yıldız futbolcu Hakim Ziyech'in transferi konusunda anlaşmaya varan Galatasaray, 30 yaşındaki bu deneyimli oyuncuyu kadrosuna katma yolunda önemli bir adım attı. İngiliz devi Chelsea formasını terleten Ziyech'in Türkiye'ye gelerek sarı-kırmızılı takımla resmi sözleşme imzalaması bekleniyor.

Hakim Ziyech, futbol kariyeri boyunca büyük beklentilerle transfer edilen bir oyuncu olmasına rağmen Chelsea'de beklenen performansı sergileyememişti. Geçen sezon 24 maçta görev alırken sadece 3 asistlik katkı sunabilen yıldız futbolcu, Galatasaray'da yeni bir başlangıç yapma fırsatını değerlendirecek.

DEĞERİ 53 MİLYON EURO

Ajax'tan 2020 yazında Chelsea'ye 40 milyon euro karşılığında transfer olan Ziyech, 107 maçta 14 gol ve 13 asistlik performans sergiledi. Tecrübeli golcü futbolcu, futbol kariyeri boyunca 452 maçta görev alarak 125 gol ve 137 asist kaydetti.

Galatasaray, bu önemli transferle Devler Ligi'nde başarılı bir grup aşaması geçirme hedefine bir adım daha yaklaşmış olacak. Taraftarlar da heyecanla Ziyech'in Galatasaray formasıyla sahada neler başaracağını beklemeye başladı. Resmi açıklamanın yapılmasıyla birlikte sarı-kırmızılılar, yeni yıldızlarına kavuşmanın mutluluğunu yaşayacak.