Galatasaray'dan Zaha ve Kerem kavga ettiği iddiasına açıklama! Beyaz TV’ye yasak geldi

Galatasaray Kulübü az önce bir son dakika açıklaması yaparak Beyaz TV kanalına girişlerin yasaklandığını duyurdu. Ayrıca kulüpten Kerem Aktürkoğlu ve Wilfired Zaha'nın kavga ettiği yönünde iddialara ilişkinde açıklama yapıldı.

Galatasaray'dan Zaha ve Kerem kavga ettiği iddiasına açıklama! Beyaz TV’ye yasak geldi

Beyaz TV'de yayınlanan derin futbolun ünlü yorumcularından Ahmet Çakar geçtiğimiz akşam ekrana gelen programda Galatasaraylı futbolcular Zaha ile Kerem'in Kavga ettiğini öne sürmüştü. Sarı kırmızılı tadından bugün yapılan açıklamada bu iddiaları Ateş püskürüldü. Aynı zamanda Galatasaray açıklamasında Beyaz Tv'ye ambargo uygulayacağını da bildirdi.

GALATASARAY'DAN SERT AÇIKLAMA

Galatasaray'ın resmi internet sitesi ve sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada, Ahmet Çakar'ın Galatasaray spor kulübüne mesnetsizce saldırmayı alışkanlık haline getirdiği ifade edildi. Ahmet Çakar için medya şovmeni ifadelerinin de kullanıldığı açıklamada, “Ahmet Çakar'ın Beyaz TV'deki 4 Eylül 2023 tarihli "Derin Futbol" programında başta kaptanımız olmak üzere sporcularımızı hedef alan sözleri üzerine bu açıklamayı yapma zorunluluğu doğmuştur. Bahsi geçen şahıs, ilgili program yöneticisi ve Kanal yönetimiyle ilgili hukuki süreç başlatılmış, Radyo ve Televizyon Üst Kurulu nezdinde gerekli şikayetler yapılmıştır.” Denildi.

BEYAZ TV'YE AMBARGO

Diğer yandan Galatasaray açıklamasının devamında, Galatasaray Spor Kulübü tarafından gerçekleştirilen bütün organizasyonlara Beyaz TV kanalının girişlerinin yasaklandığını da bildirdi. Yani Galatasaray Beyaz Tv'ye ambargo uygulayacak.