Galatasaray'ın Molde maçı ilk 11'i belli oldu

Galatasaray ve UEFA Şampiyonlar Ligi'ne katılmak için bu akşam son maçına çıkıyor. Şampiyonlar Ligi play-off maçında kendi evinde Molde'yi konuk edecek olan sarı kırmızı takımın ilk 11'leri belli oldu.

Galatasaray'ın Molde maçı ilk 11'i belli oldu

Galatasaray'da Şampiyonlar Ligi için artık son Bir adım kaldı. UEFA Şampiyonlar Ligi play-off turu rövanş maçına çıkacak olan sarı kırmızı takım, deplasmanda 3-2 mağlup ettiği Molde’yi bu akşam kendi evinde kabul ağırlayacak. Galatasaray'ın Molde maçı öncesi muhtemel 11'leri de belli oldu. Peki Galatasaray-Molde maçı ne zaman saat kaçta soru işareti Galatasaray-Molde maçı hangi kanalda yayınlanacak?

Galatasaray bu akşam kendi evinde UEFA Şampiyonlar Ligi Play Off turu rövanş maçında Norveç ekibi molde ile karşı karşıya gelecek. Sarı kırmızılı takım ilk maçı deplasmanda 3-2 kazanmayı başarmıştı. Bu akşam oynanacak karşılaşmada her türlü galibiyet ve beraberlik Galatasaray'a turu getirecek. Ayrıca Galatasaray sadece tur atlamakla kalmayacak aynı zamanda Şampiyonlar Ligi gruplarına da kalmış olacak. Peki Galatasaray Molde rövanş maçı ne zaman saat kaçta? Galatasaray Molde rövanş maçı hangi kanalda yayınlanacak?

GALATASARAY-MOLDE MAÇI SAAT KAÇTA VE HANGİ KANALDA?

Bu akşam Türkiye'nin yüreği Galatasaray ile birlikte atacak. Galatasaray, UEFA Şampiyonlar Ligi gruplarına kalabilmek için son maçına çıkacak. Norveç ekibi Molde ile kendi evinde karşı karşıya gelecek olan sarı kırmızılı takımın maçının saat kaçta olduğu da merak ediliyor. Galatasaray-molde maçı saat 22.00'de başlayacak. Karşılaşma EXXEN platformundan canlı olarak yayınlanacak.

GALATASARAY'IN MUHTEMEL 11'İ AÇIKLANDI

Molde ile rövanş maçına çıkacak olan Galatasaray'ın muhtemel 11'i teknik direktör Okan Buruk tarafından belirlendi. Galatasaray'da bu akşam sahaya çıkması beklenen muhtemel 11 şöyle:

“Muslera, Boey-Nelsson-Abdülkerim-Angelino, Torreira-Oliveira, Barış-Mertens-Kerem, Icardi”