Gökhan İnler Beşiktaş’a geliyor! Yıllar sonra yeniden siyah beyazlı formayı giyecek

Trendyol Süper Lig’in yeni sezonunda transfer heyecanı devam ediyor. Takımların transfer haberleri ve transferlerle ilgili tüm gelişmeler gündemde yer almaya devam ederken son olarak Beşiktaş’tan bir transfer bombası geldi.

Gökhan İnler Beşiktaş’a geliyor! Yıllar sonra yeniden siyah beyazlı formayı giyecek

Beşiktaş, transfer sezonunun bitmesine az bir süre kala sürpriz bir isimle anlaştı. Yıllar önce Beşiktaş forması giyen deneyimli futbolcu Gökhan İnler’e anlaşmaya varıldı. Teknik ekibe dahil olması beklenen İnler’in futbolcu olarak transfer edileceği öğrenildi. Son olarak Adana Demirspor forması giyen deneyimli futbolcu ile Beşiktaş yönetimi arasında her konuda anlaşmaya varıldı.

GÖKHAN İNLER BEŞİKTAŞ’TA

Adana Demirspor’da forma giyen ve transfer haberleriyle spor gündeminde sık sık yer almaya başlayan 39 yaşındaki Gökhan İnler, 3 yıldır formasını giydiği Adana Demirspor’a veda etmişti. Deneyimli futbolcunun yeniden Beşiktaş’a transferi gerçekleşti. Yıllar önce Beşiktaş forması giyen futbolcunun tekrar siyah beyazlı ekibin kadrosuna dahil olduğu öğrenildi.

BEŞİKTAŞ’TAN SÜRPRİZ KARAR

Beşiktaş’ın teknik ekibe dahil etmesi beklenen Gökhan İnler’i futbolcu olarak transfer edeceği haberleri spor manşetlerinde geniş bir yer buldu. Siyah beyazlı ekip, sürpriz bir kararla İnler’i futbolcu olarak renklerine bağladı.

gokhan-inler-besiktas-a-geliyor-yillar-sonra-yeniden-siyah-beyazli-formayi-giyecek.jpg

SEZON SONU JÜBİLESİNİ YAPACAK

Spor gündeminde geniş bir şekilde yer alan Gökhan İnler transferi ile ilgili Sercan Dikme’nin haberine göre, Beşiktaş ile Gökhan İnler arasında her konuda anlaşmaya varıldı. İsmi bir süredir Beşiktaş’ta antrenör olarak anılan İnler’in Beşiktaş’a futbolcu olarak transferinin gerçekleştiği konuşuluyor. Gökhan İnler’in siyah beyazlı ekiple 1 yıllık sözleşme imzalayacağı ve sezon sonunda da jübilesini yapacağı belirtildi. 39 yaşındaki futbolcunun yeni sezonda ise Beşiktaş’ta sportif direktörlük görevini üstleneceği iddia ediliyor.