GS otobüsüne saldırı! Galatasaray takım otobüsüne taşla saldırdılar

Trendyol Süper Lig’in yeni haftasında deplasmanda Gaziantep FK’nın konuğu olan Galatasaray’ın takım otobüsüne taşlı saldırı oldu. Maç öncesi tansiyon yükselirken GS otobüsüne yapılan taşlı saldırı ile ilgili tüm ayrıntılar araştırılıyor.

GS otobüsüne saldırı! Galatasaray takım otobüsüne taşla saldırdılar

Galatasaray’ın Gaziantep maçı öncesinde otobüsüne taşlı saldırı oldu. Galatasaray’ın teknik heyetini taşıyan otobüsün taşlı saldırıya uğradığı bilgisi spor manşetlerine son dakika haberi olarak düştü. Saldırıyla ilgili tüm detaylar ve yaşanan olayın ayrıntıları araştırılırken saldırıda herhangi bir yaralanma durumu olmadığı bilgisine yer verildi.

MAÇ ÖNCESİ ÇİRKİN SALDIRI

Süper Lig'in 4. haftasında deplasmanda rakibi Gaziantep'in konuğu olmaya hazırlanan Galatasaray'ın takım otobüsüne çirkin bir saldırı oldu. Maç öncesi tansiyon yükselirken konuk ekibin teknik heyetini taşıyan otobüse taşlı saldırı yapıldı.

MADDİ ZARAR OLUŞTU

GS TV, Gaziantep'te taşlı saldırıya uğrayan takım otobüsü ile ilgili bilgi verdi. GS TV'de yer alan habere göre, Gaziantep FK maçı için deplasmana giden Galatasaray'ın teknik heyetini taşıyan otobüs taşlı saldırıya uğradı. Saldırıda yaralanma olmadığı ve maddi zarar oluştuğu bilgisine yer verildi.

gs-otobusune-saldiri-galatasaray-takim-otobusune-tasla-saldirdilar.jpg

GALATASARAY DEPLASMANDA GAZİANTEP'İN KONUĞU

Trendyol Süper Lig 4. Hafta maçları oynanıyor. Yeni haftanın maç takvimi futbolseverlerin gündeminde olmaya devam ediyor. 2 Eylül 2023 Cumartesi akşamı maç takviminde Gaziantep FK ile Galatasaray karşılaşması da yer alıyor. Galatasaray, deplasmanda Gaziantep FK'nın konuğu. Konuk ekip maçın ilk yarısında önde. Sarı kırmızılı ekip, genç oyuncusu Kerem Aktürkoğlu'nun dakika 5'te attığı golle 1-0 öne geçti. Mücadee futbolseverler tarafından büyük bir heyecanla takip ediliyor.