Hakan Çalhanoğlu Milli maçtan sonra açıklama yaptı! Öfkeliyim diyerek içini döktü

EORU 2024 Elemelerinde rakibi Ermenistan ile mücadele eden A Milli Futbol Takımımızın kaptanı Hakan Çalhanoğlu, maçın ardından yaptığı açıklamada karşılaşmayı yorumladı ve özeleştiride bulundu.

Hakan Çalhanoğlu Milli maçtan sonra açıklama yaptı! Öfkeliyim diyerek içini döktü

Dün akşam oynanan Türkiye-Ermenistan maçı berabere bitti. 1-1 berabere biten maçın ardından kameralar karşısına geçen Milli yıldız Hakan Çalhanoğlu, takımın basit hataların dikkat çekti. Beraberlik bize yakışmadı diyen Çalhanoğlu, takımın daha iyi ve dikkatli olması gerektiğini belirtti. Özeleştiride de bulunan ve kendisinin üzerindeki sorumluluğu da kabul eden yıldız futbolcu, Letonya maçını kazanmaları gerektiğini söyledi.

MAÇ BERABERE BİTTİ

Dün akşam Eskişehir’de oynanan Türkiye-Ermenistan maçında skor berabere bitti. Maçta ilk gol rakip takım Ermenistan’dan gelirken ikinci yarıda oyuna dahil olan Bertuğ, Türkiye’nin beraberlik golüne imza atan isim oldu. Genç yıldızın golü ile skor eşitlendi. Maçta ilerleyen dakikalarda gol sesi gelmedi ve karşılaşma 1-1’lik skorla berabere bitti.

HAKAN ÇALHANOĞLU’NDAN AÇIKLAMALAR

Milli maçın ardından röportaj veren yıldız futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Eskişehir halkına verdikleri destekten dolayı teşekkür etti. saha ve zeminin kötü olduğunu söyleyen Çalhanoğlu, ‘Zemin istediğimiz gibi değildi. Öfkeliyim. Bize yakışmadı beraberlik. İlk yarı maçı bitirmemiz gerekiyordu. Şanslar bulduk ama değerlendiremedik.’ dedi.

hakan-calhanoglu-milli-mactan-sonra-aciklama-yapti-ofkeliyim-diyerek-icini-doktu.jpg

GENÇ YILDIZ BERUĞ’A TEBRİK

Takımı genel olarak değerlendiren Hakan Çalhanoğlu, daha iyi olmamız gerekiyor diyerek şu ifadelere yer verdi:

‘Yine de lideriz. Maçı kazansaydık daha iyi olurdu. Daha iyi olmamız gerekiyor. Çok basit hatalar yaptık. Bilmiyorum. İtalya’dan geliyorum, formdayım, motive geldim, elimden geleni yapmaya, takıma yardımcı olmaya çalışıyorum. Moralim bozuluyor. Unutmam gerekiyor. Önümüze bakmalıyız. Bertuğ’u tebrik ediyorum. Oyuna girip golünü attı. Bugün kadroda değildi ama Kazımcan’ı tebrik ediyorum. İleride bize yardımcı olacaklardır. Sorumluluk benim üzerimde. Sonuna kadar mücadele ettik ama olmadı. Bu maçı kazanmak gerekiyordu. Ermenistan’ı iç sahada yenemiyorsan bazı şeyleri düzeltmelisin. Daha dikkatli ve daha konsantre olmamız gerekiyor. Diğer kampta Letonya’yı yenmek gerekiyor, bu şart.’