Icardi’den yeni rekor! Süper Lig tarihine geçti

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi rekorlara doymuyor. Arjantinli yıldız bu kez Galatasaray değil Süper Lig tarihine geçti. Attığı gollerle adından söz ettiren Icardi’den müthiş bir gol daha geldi.

Icardi’den yeni rekor! Süper Lig tarihine geçti

Başakşehir-Galatasaray karşılaşmasına ilk 11’e başlayan Mauro Icardi, rekor üstüne rekor kırmaya devam ediyor. İlk 11’de forma giydiği son 12 maçın hepsinde gol atan Arjantinli yıldız Başakşehir deplasmanında da gol atarak 12 maçlık serinin yanında rekorun da yeni sahibi oldu.

ICARDI REKORA DOYMUYOR

Galatasaray taraftarının gözbebeği Mauro Icardi, rekorlara doymuyor. Sarı kırmızılı taraftarın gönlünü fetheden ve attığı gollerle spor manşetlerinin en üst sıralarında yerini almaya devam eden Icardi’den yeni bir rekor geldi. Yıldız golcü bu kez Galatasaray değil Süper Lig tarihine geçti.

ÜST ÜSTE GOL ATMA REKORUNU KIRDI

Başakşehir-Galatasaray maçının kazananı 2-1’lik skorla Galatasaray oldu. Goller dakika 43’te Hakim Ziyech ve dakika dakika 50’de Mauro Icardi’den geldi. Başakşehir deplasmanında da fileleri havalandıran Icardi, üst üste gol atma rekorunun yeni sahibi oldu.

icardi-den-yeni-rekor-super-lig-tarihine-gecti.jpg

SÜPER LİG TARİHİNE GEÇTİ

İlk 11’de başladığı maçların hepsinde fileleri havalandıran yıldız golcü, 12 maçta toplam 19 gol kaydetti. Deneyimli futbolcu Burak Yılmaz’la paylaştığı üst üste 11 maçlık gol atma rekorunun yeni sahibi olan Mauro Icardi, ilk 11’de başladığı 12 maçın hepsinde gol atarak Süper Lig tarihine geçti.

ICARDI: MUTLUYUM

Başakşehir karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulunan Icardi, rekor kırdığı için mutlu olduğunu söyledi ve şu ifadelere yer verdi: ‘Üst üste 12 maç gol atarak rekor kırdığım için mutluyum. Ancak önemli olan şey takıma yardım etmek. Takımın mücadelesinden memnunum. Böyle devam etmeliyiz.’