Icardi Instagram paylaşımıyla taraftarı mest etti! 30 Ağustos’a özel mesaj

Galatasaray’ın yıldız golcüsü Icardi, yeşil sahalarda olduğu kadar normal yaşamda da taraftarı mest ediyor. Yıldız golcünün Instagram hesabından yaptığı paylaşım Galatasaray taraftarı başta olmak üzere herkesin takdirini kazandı.

Icardi Instagram paylaşımıyla taraftarı mest etti! 30 Ağustos’a özel mesaj

Galatasaray forması giyen Arjantinli yıldız golcü Icardi’nin Instagram hesabından yaptığı 30 Ağustos paylaşımı kısa sürede spor manşetlerinde yerini aldı. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla taraftarın gönlünde bir kez daha taht kuran golcü isim, 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel bir notla Zafer Bayramı’nı kutladı. İşte Mauro Icardi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel paylaşımı…

GALATASARAY’LI YILDIZDAN ZAFER BAYRAMI PAYLAŞIMI

Geçtiğimiz sezonu şampiyonlukla taçlandıran Süper Lig devi Galatasaray’ın yıldız golcüsü Mauro Icardi, bu sezonda da performansı ve başarısıyla adından sıkça bahsettiriyor. Galatasaray formasıyla attığı goller ve yeşil sahadaki başarılı performansı çok konuşulan Arjantinli yıldızın Instagram hesabından yaptığı 30 Ağustos paylaşımı bir kez daha taraftarı mest etti. 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulunan Icardi, bu hareketiyle başta Galatasaray taraftarı olmak üzere herkesi bir kez daha kendisine hayran bıraktı.

ICARDİ ZAFER BAYRAMI’NI BU MESAJLA KUTLADI

Instagram hesabını aktif şekilde kullanan yıldız futbolcu, son paylaşımında 30 Ağustos Zafer Bayramı’nı kutladı. Icardi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşıma ‘101. yıldönümünde Zafer Bayramı kutlu olsun’ notunu düştü.

icardi-instagram-paylasimiyla-taraftari-mest-etti-30-agustos-a-ozel-mesaj.jpg

BİR KEZ DAHA GÖNÜLLERDE TAHT KURDU

Galatasaray formasıyla yeni sezonda da rakiplerine göz açtırmayan Mauro Icardi’nin 30 Ağustos Zafer Bayramı’na özel paylaşım yapması ve Zafer Bayramı’nı kutlaması taraftarı mutlu etti. Yıldız golcü bu hareketiyle bir kez daha gönüllerde taht kurdu. Icardi’nin Zafer Bayramı paylaşımı kısa sürede sosyal medyanın gündemine yerleşti.