İstanbulspor Galatasaray erteleme maçı muhtemel 11’ler

Trendyol Süper Lig’de heyecanlı mücadeleler hız kesmeden devam ederken ligin yeni sezonunda takımlar arasında yine kıyasıya bir rekabet var. Bu hafta takımlar erteleme maçlarını oynayacak. İlk maç İstanbulspor ile Galatasaray arasında olacak.

İstanbulspor Galatasaray erteleme maçı muhtemel 11’ler

Avrupa maçları sebebiyle temsilcilerimizin ligin 3. Haftasında oynayacağı maçlar ileri bir tarihe ertelenmişti. Türkiye Futbol Federasyonu (TFF), erteleme maçlarının oynanacağı tarihi geçtiğimiz haftalarda açıklamıştı. Avrupa’daki temsilcilerimiz Galatasaray, Fenerbahçe, Adana Demirspor ve Beşiktaş’ın ertelenen maçları bu hafta oynanacak. Erteleme maçı takviminde ilk karşılaşma bugün İstanbuspor ile Galatasaray arasında olacak. Peki İstanbulspor-Galatasaray erteleme maçı saat kaçta? Ertelenen İstanbulspor-Galatasaray maçı hangi kanalda yayınlanacak? İstanbulspor-Galatasaray erteleme maçı muhtemel 11’ler nasıl? İstanbulspor-Galatasaray maç kadrosu açıklandı mı? İşte detaylar…

İSTANBULSPOR MUHTEMEL 11’LER

- Jansen

- Vefa

- Okan

- Mehmet

- Duhaney

- Ethemi

- Rroca

- Loshaj

- Ndao

- İbrahim

- Jackson

istanbulspor-galatasaray-erteleme-maci-muhtemel-11-ler.jpg

GALATASARAY MUHTEMEL 11’LER

- Muslera

- Angelino

- Abdülkerim

- Kaan

- Boey

- Torreira

- Kerem Demirbay

- Ziyech

- Kerem Aktürkoğlu

- Tete

- Icardi

İSTANBULSPOR-GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Trendyol Süper Lig’de ertelenen İstanbulspor-Galatasaray maçı bu akşam oynanacak. Galatasaray’ın deplasmanda İstanbulspor’a konuk olacağı karşılaşma 26 Eylül 2023 Salı akşamı saat 20.00’de başlayacak. Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanacak olan müsabakayı hakem Abdülkadir Bitigen yönetecek. Bitigen’in yardımcılıklarını ise Volkan Ahmet Narinç ile Mustafa Savranlar yapacak. Karşılaşma beIN Sports 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.