İstanbulspor Galatasaray maçı neden ertelendi? İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman?

Süper Lig’de 3. hafta heyecanı yine nefes kesen mücadeleler ve futbolun seyir zevkiyle had safhada yaşanıyor. Trendyol Süper Lig’de üçüncü hafta maçları futbolseverlerin gündemine yer alırken TFF tarafından erteleme kararı alınan maçlar da gündemde.

İstanbulspor Galatasaray maçı neden ertelendi? İstanbulspor Galatasaray maçı ne zaman?

Süper Lig’de yeni sezon heyecanı üçüncü haftayla yine hız kesmeden devam ediyor. Futbolseverler için maraton başladı. Takımların Süper Lig mücadeleleri bu sezon yine heyecan dolu karşılaşmalarla devam ederken TFF’den üçüncü hafta maçları ile ilgili önemli bir karar geldi. Avrupa’da ülkemizi temsil eden 4 takımın lig maçları ertelendi. Peki, İstanbulspor-Galatasaray maçı ertelendi mi? İstanbulspor-Galatasaray maçı neden ertelendi 2023? İstanbulspor-Galatasaray maçı ne zamana ertelendi? İstanbulspor-Galatasaray maçı ne zaman oynanacak? İşte tüm merak edilenler…

4 TAKIMIN SÜPER LİG 3. HAFTA MAÇLARI İÇİN ÖNEMLİ KARAR

Türkiye Futbol Federasyonu, 4 takımın Süper Lig 3. hafta maçları için önemli bir karara imza attı. Bu yıl ülkemizi Avrupa’da temsil eden 4 takımın bu haftaki maçları iptal edildi. UEFA Şampiyonlar Ligi’nde mücadele eden temsilcimiz Galatasaray’ın ve UEFA Konferans Ligi’nde mücadele eden temsilcilerimiz Beşiktaş, Fenerbahçe ve Adana Demirspor’un Süper Lig 3. hafta maçları TFF’nin kararı ile ileri bir tarihe ertelendi. Bu karar ile 27 Ağustos 2023 Pazar günü oynanacak olan İstanbulspor-Galatasaray maçının tarihi de değişti.

istanbulspor-galatasaray-maci-neden-ertelendi-istanbulspor-galatasaray-maci-ne-zaman.jpg

İSTANBULSPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN OYNANACAK?

Süper Lig’in yeni sezonunun 3. haftasında 27 Ağustos 2023 Pazar günü İstanbuspor-Galatasaray arasında oynanacak mücadele iptal edildi. Avrupa mücadeleleri sebebiyle iptal edilen maçlar ile ilgili TFF’den açıklama geldi. İki takım arasında oynanacak maçın yeni tarihi ise henüz belli olmadı. TFF’nin 4 takımın ertelenen maçları ile ilgili ilerleyen günlerde yen bir açıklama yapması bekleniyor.