Kazımcan Karataş sakatlık durumu! Maça devam edemedi

Trendyol Süper Lig’in 6. Haftasında Galatasaray, Başakşehir’in sahasına konuk oldu. Deplasmanda rakibi Başakşehir ile karşılaşan Galatasaray’da form giyen Kazımcan Karataş, bu sezon ilk kez 11’de yer aldığı maçta sakatlık yaşadı.

Kazımcan Karataş sakatlık durumu! Maça devam edemedi

Galatasaray’ın genç futbolcusu Kazımcan Karataş, Başakşehir maçında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Bu sezon ilk kez ilk 11’de forma şansı bulan genç futbolcu yaşadığı talihsiz sakatlık sonucunda maça devam edemedi ve sahadan ayrılmak zorunda kaldı. Genç futbolcunun maçın ilk yarısında yaşadığı sakatlık futbolseverleri de bir hayli üzdü. Galatasaray taraftarları ile rakip takım taraftarları Kazımcan Karataş’a geçmiş olsun dileklerinin yer aldığı paylaşımlar yapmaya başladı.

25. DAKİKADA OYUNDAN ÇIKMAK ZORUNDA KALDI

Galatasaray’ın 20 yaşındaki genç yıldızı Kazımcan Karataş, bu sezon ilk kez ilk 11’de forma şansı buldu. Başakşehir-Galatasaray maçında ilk 11’de yer alan Karataş, maçın ilk yarısında talihsiz bir sakatlık yaşadı. Dakika 25’te Karzev ile girdiği mücadele sonucunda sakatlanan genç oyuncunun maça devam edemediği görüldü.

kazimcan-karatas-sakatlik-durumu-maca-devam-edemedi.jpg

MAÇA DEVAM EDEMEDİ

Maçın ilk yarısında sahada yer alan ve dakika 25’te rakip takım oyuncusu Karzev ile girdiği mücadelede yerde kalan Kazımcan, oyuna devam edemedi ve sahadan ayrılmak zorunda kaldı. Yaşanan sakatlık sonrasında Kazımcan Karataş’ın yerine Kaan Ayhan oyuna dahil oldu.

kazimcan-karatas-sakatlik-durumu-maca-devam-edemedi-001.jpg

AYAĞA KALKAMADI

Yeni sezonda ilk kez ilk 11’de kendisine yer bulan Kazımcan Karataş, Karzev’in direkten dönen şutu öncesinde yaşanan ikili mücadelede aldığı darbe sonucunda orta alanda yerde kaldı ve ayağa kalkamadı. Sahaya çağırılan sağlık ekibinin yardımıyla güçlükle ayağa kalkan genç oyuncu, yine ekibin desteği ile soyunma odasına doğru gitti.

TARAFLI TARAFSIZ HERKES ÇOK ÜZÜLDÜ

Kazımcan Karataş’ın sakatlığı taraflı tarafsız herkesi çok üzdü. Sosyal medyada da geniş bir yer bulan sakatlık sonrasında Kazımcan’a Galatasaray taraftarları başta olmak üzere binlerce taraftardan geçmiş olsun mesajları yağdı. Genç oyuncunun sakatlık durumu da merak edildi. Henüz Kazıman Karataş’ın sakatlık durumu ile ilgili detaylı bir bilgiye yer verilmedi. Yapılacak kontrollerin ardından Kazımcan Karataş’ın sakatlık durumu ve son sağlık durumu hakkında Galatasaray Kulübünden açıklama yapılması bekleniyor.