Konferans Ligi hakemleri belli oldu! Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor rövanş maçına çıkıyor

Süper Lig’de yeni sezon mücadeleleri hızlı bir şekilde başlarken Avrupa’da da heyecanlı mücadeleler veriliyor. Temsilcilerimizin başarılı galibiyetleri gururlandırırken karşılaşmalarla ilgili tüm detaylar ve maç takvimleri de takip ediliyor.

Konferans Ligi hakemleri belli oldu! Fenerbahçe, Beşiktaş, Adana Demirspor rövanş maçına çıkıyor

UEFA Avrupa Konferans Ligi’nde 3 temsilcimizin başarılı mücadelesi devam ediyor. Avrupa’da ülkemizi temsil eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor’un tüm maçları futbolseverler tarafından yakın takipte. Temsilcilerimiz rövanş maçına hazırlanıyor. UEFA Konferans Ligi rövanş maçlarını yönetecek hakemler de belli oldu. İşte Konferans Ligi rövanş maçı hakemleri ve karşılaşmalarla ilgili tüm merak edilenler…

TEMSİLCİLERİMİZ RÖVANŞ MAÇINA ÇIKIYOR

UEFA Konferans Ligi’nde Türkiye’yi temsil eden Fenerbahçe, Beşiktaş ve Adana Demirspor, rakipleriyle rövanş maçına hazırlanıyor. Fenerbahçe, 31 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 20.00’de deplasmanda Twente ile karşılaşacak. Temsilcimiz Beşiktaş ise 31 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 21.00’de Dinamo Kiev’i konuk edecek. Adana Demirspor da 31 Ağustos 2023 Perşembe günü saat 21.00’de Genk’i konuk edecek.

konferans-ligi-hakemleri-belli-oldu-fenerbahce-besiktas-adana-demirspor-rovans-macina-cikiyor.jpg

KONFERANS LİGİ RÖVANŞ MAÇI HAKEMLERİ

- 31 Ağustos 2023 saat 20.00’de Twente ile Fenerbahçe arasında oynanacak karşılaşmayı İtalyan hakem Fabio Maresca yönetecek. Yardımcı hakemler ise Davide Imperiale ile Giuseppe Perrotti olacak. Nefeslerin tutulduğu karşılaşma Twente’nin ev sahipliğinde oynanacak.

- 31 Ağustos 2023 saat 21.00’de Beşiktaş ile Dinamo Kiev arasında oynanacak rövanş maçının ev sahibi Beşiktaş olacak. Karşılaşmada Portekiz Futbol Federasyonu’ndan Joao Pinheiro düdük çalacak. Yardımcı hakemler ise Bruno Jesus ile Luciano Maia olacak.

- 31 Ağustos 2023 saat 21.00’de Adana Demirspor ile Genk arasında oynanacak karşılaşmanın ev sahipliğini Adana Demirspor yapacak. Rövanş maçının hakemi İspanya Futbol Federasyonu’ndan Jose Luis Munuera olacak. Munuera’nın yardımcılıklarını ise Inigo Prieto ile Antonio Martinez Moreno üstlenecek.