Livakovic Fenerbahçe’ye geliyor! Süper Lig devinde heyecan dorukta

Spor Toto Süper Lig’e güzel bir başlangıç yapan ve diğer tüm takımlar gibi şampiyonluğu hedefleyen Fenerbahçe, yeni bir kaleci transferi aşamasında. Hırvat kaleci Livakovic’i renklerine bağlamak isteyen Fenerbahçe’de heyecan dorukta.

Livakovic Fenerbahçe’ye geliyor! Süper Lig devinde heyecan dorukta

Dominik Livakovic gündemi sarı lacivertli taraftarları da bir hayli heyecanlandırdı.Transfer gündemi devam ederken gözler Hırvat kaleciye çevrildi. Başarılı kalecinin Fenerbahçe’ye transfer olup olmayacağı, son gelişmeler ve İstanbul’a ne zaman geleceği merak edilmeye başlandı. Fenerbahçe taraftarları Livakovic ile ilgili tüm gelişmeleri ve son dakika haberlerini yakından takip ediyor. Başarılı kalecinin bugün İstanbul’da olması bekleniyor. İşte detaylar…

FENERBAHÇE YENİ KALECİSİNİ İSTANBUL’A GETİRİYOR

Süper Lig’de ve Konferans Ligi’nde mücadele eden Fenerbahçe, transfer çalışmalarını da ara vermeden sürdürüyor. Sarı lacivertlilerin son günlerde gündeminde yer alan Hırvat kaleci Dominik Livakovic ile ilgili son durum taraftarlar tarafından merakla araştırılıyor. Transfer süreci ve Hırvat kaleci ile anlaşma sağlanıp sağlanamadığı soruları gündemde yer almaya devam ederken son bilgilere göre Fenerbahçe, başarılı file bekçisini bugün İstanbul’a getirmeyi planlıyor. Livakovic’in bugün öğleden sonra İstanbul’da olması bekleniyor. Spor manşetlerinde geniş bir yer bulan bu konuyla ilgili 24 Ağustos 2023 Perşembe günü Zagreb’ten özel bir jet kalkacağı ve Livakovic’i taşıyacağı belirtilen bu jetin saat 13.30 sularında İstanbul’a iniş yapacağı bilgilerine yer verildi.

livakovic-fenerbahce-ye-geliyor-super-lig-devinde-heyecan-dorukta.jpg

TARAFTARIN LIVAKOVIC HEYECANI DEVAM EDİYOR

Fenerbahçe taraftarları yeni kaleci transferi ile ilgili oldukça heyecanlı. İsmi Fenerbahçe ile anılan Hırvat kaleci Livakovic’in takımının yaptığı son antrenmana katılmadığı da spor manşetlerinde yer buldu. Germanijak’ta yer alan habere göre, Fenerbahçe’nin renklerine bağlamak istediği başarılı kaleci Livakovic, kulüp tesislerinde takım arkadaşlarıyla vedalaştı. Şimdi gözler Livakovic’in İstanbul’a geleceği saate çevrildi.