Maribor Fenerbahçe ilk 11’ler açıklandı! Maribor Fenerbahçe maçı kadrosu

Temsilcimiz Fenerbahçe, UEFA Konferans Ligi’nde rakibi Maribor ile rövanş maçına çıkıyor. Bu akşam ekrana gelecek olan karşılaşmanın ilk 11’leri merak ediliyor. Fenerbahçe, tek farklı mağlubiyette bile turu alacak. Gözler maça çevrildi.

Maribor Fenerbahçe ilk 11’ler açıklandı! Maribor Fenerbahçe maçı kadrosu

İsmail Kartal yönetimindeki Fenerbahçe’de Konferans Ligi heyecanı devam ediyor. Bu akşam rövanş maçına çıkacak olan temsilcimizin hedefi Maribor’u mağlup ederek ülke puanına katkı sağlamak ve adını Play-Off’a yazdırmak. Kritik karşılaşma büyük bir heyecanla beklenirken takımların ilk 11’leri de araştırılmaya başlandı. Peki, Maribor-Fenerbahçe maçı ilk 11’ler açıklandı mı? Maribor-Fenerbahçe maçı saat kaçta? Maribor-Fenerbahçe maç kadrosu belli oldu mu? Fenerbahçe ilk 11’ler. Maribor ilk 11’ler. İşte tüm merak edilenler…

FENERBAHÇE İLK 11'LER

- İrfan Can Eğribayat

- Ferdi

- Samet

- Luan Peres

- Oosterwolde

- İsmail

- Zajc

- Szymanski

- İrfan Can Kahveci

- Tadic

- Batshuayi

MARİBOR İLK 11'LER

- Jug

- Urata

- Uskokovic

- Watson

- Milec

- Pihler

- Lorber

- Repas

- Skuka

- Brnic

- Jakupovic

MARİBOR-FENERBAHÇE MAÇI SAAT KAÇTA?

Temsilcimiz Fenerbahçe, deplasmanda rakibi Maribor ile rövanş maçına çıkıyor. Slovenya ekibi ile karşılaşacak olan Fenerbahçe, rakibi elemesi halinde Twente-Riga eşleşmesinin galibi ile karşılaşacak. Heyecanla beklenen Maribor-Fenerbahçe maçı 17 Ağustos 2023 Perşembe saat 21.15'te başlayacak. Ljudski Vrt Stadı'nda oynanacak karşılaşma S Sport Plus'tan canlı yayınlanacak. Kritik mücadeleyi Portekizli hakem Fabio Verissimo yönetecek.