Mauro Icardi Süper Lig’e iddialı başladı! Trabzonspor maçı sonrası flaş açıklama

Spor Toto Süper Lig’in yeni sezonu başladı ve maç heyecanları geri döndü. Geçtiğimiz sezonun şampiyonu Galatasaray’ın yıldız futbolcusu Mauro Icardi, Trabzonspor derbisi sonrası yaptığı açıklamalarla spor manşetlerine yerleşti.

Mauro Icardi Süper Lig’e iddialı başladı! Trabzonspor maçı sonrası flaş açıklama

Galatasaray, Trabzonspor derbisinde galibiyetin sahibi oldu. Kendi evinde oynadığı derbi maçında yüzü gülen taraf olan sarı kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Mauro Icardi’den maç sonrası çok iddialı açıklamalar geldi. Sürprizlerle dolu bir derbi maçının ardından açıklama yapan Icardi, ne kadar hırslı bir oyuncu olduğundan ve daha çok gol atmayı hedeflediğinden bahsetti. Icardi’nin açıklamaları kısa sürede spor manşetlerinin en üst sıralarına yerleşti.

GOLLER ICARDİ’DEN

Süper Lig’in yeni sezonunda derbi maçı heyecanı yaşandı. Galatasaray-Trabzonspor derbisi futbolseverler tarafından büyük bir merakla takip edildi. Nefes kesen maçın galibi Aslan olurken goller ise sarı kırmızılı ekibin yıldız futbolcusu Mauro Icardi’den geldi. Trabzonspor maçında filelerle buluşturduğu 2 gol ile takımına 3 puanı getiren Icardi, maç sonrası yaptığı açıklamalarla da gündem oldu. Arjantinli yıldız, maçın 23. ve 90+3. dakikasında attığı gollerle tribünleri coşturdu. Galatasaray-Trabzonspor maçı 2-0 Galatasaray’ın galibiyetiyle sona erdi.

mauro-icardi-super-lig-e-iddiali-basladi-trabzonspor-maci-sonrasi-flas-aciklama.jpeg

ICARDİ’DEN İDDİALI AÇIKLAMALAR

Süper Lig’de yeni sezona güzel bir başlangıç yapan Mauro Icardi, Trabzonspor maçı sonrası yaptığı açıklamalarla da gündem oldu. Attığı 2 golle takımına 3 puanı kazandıran Arjantinli yıldız, daha fazla gol atmayı hedeflediğini söyledi. Kazandıkları için mutlu olduğunu söyleyen Icardi, ‘Tabii ki ben hırslı bir oyuncuyum. Olabildiğince çok gol atmaya çalışacağım. Asıl amacımız şampiyon olmak ama bununla birlikte daha çok gol atmaya çalışacağım. Hepimizin daha iyi olması gerekiyor. Bu sezon da olabilecek en yüksek noktaya çıkmak için herkesin elinden geleni yapması gerektiğini düşünüyorum.’ dedi.