Milli ara başlıyor! Milli ara ne zaman? Milli ara ne kadar, kaç hafta?

Süper Lig, Milli maç arası verecek. A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 eleme maçları dolayısıyla Trendyol Süper Lig’e kısa bir ara verilecek. Futbolseverler milli ara ile ilgili merak ettiklerini araştırıyor. Milli ara kaç hafta merak ediliyor.

Milli ara başlıyor! Milli ara ne zaman? Milli ara ne kadar, kaç hafta?

Süper Lig’de heyecanlı bir şekilde devam eden maçlara kısa bir ara verilecek. Trendyol Süper Lig’de milli ara başlıyor. EURO 2024 eleme maçları sebebiyle verilecek olan milli aranın kaç gün süreceği ve ne zaman biteceği futbolseverler tarafından araştırılmaya başlandı. Peki, milli ara ne zaman başlıyor? Milli maç arası kaç gün sürecek 2023? Milli ara başladı mı, ne zaman başlayacak? Milli ara kaç gün, kaç hafta? Milli ara bu hafta mı başlıyor? Süper Lig Eylül ayında mı milli araya girecek? İşte merak edilenler…

SÜPER LİG MİLLİ ARAYA GİRİYOR

A Milli Futbol Takımımızın EURO 2024 Avrupa Şampiyonası mücadelesi devam ediyor. Trendyol Süper Lig maçları da milli maç arasına giriyor. Süper Lig’de Eylül ayında milli ara verilecek. Futbolseverler ise milli aranın ne zaman başlayacağını ve ne kadar süreceğini araştırmaya başladı. Ayrıca Milli Takımımızın maçları da futbolseverler tarafından araştırılıyor. Milli maç arası bu hafta başlıyor.

milli-ara-basliyor-milli-ara-ne-zaman-milli-ara-ne-kadar-kac-hafta.jpg

11 GÜN ARA VERİLECEK

Süper Lig, milli maç arasına giriyor. Süper Lig maçlarına Milli Takımımızın EURO 2024 eleme maçları dolayısıyla ara verilecek. 11 gün sürecek olan milli ara ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu tarafından takvime göre, Süper Lig’de milli maç arası 4-16 Eylül 2023 tarihlerinde gerçekleşecek.

milli-ara-basliyor-milli-ara-ne-zaman-milli-ara-ne-kadar-kac-hafta-001.jpg

TÜRKİYE-SIRBİSTAN MAÇI NE ZAMAN?

UEFA EURO 2024 eleme maçlarında mücadelesini sürdüren A Milli Futbol Takımımız, Cuma günü rakibi Ermenistan ile oynayacağı maçın hazırlıklarına devam ediyor. Türkiye-Ermenistan maçı 8 Eylül 2023 Cuma günü Eskişehir Yeni Stadyumu’nda oynanacak. Saat 21.45’te başlayacak olan maç TRT 1 ekranlarından naklen yayınlanacak.