Milli voleybolcu İlkin Aydın TRT muhabirine yaptığı uyarı ile gündemde

Filenin Sultanları, Avrupa Şampiyonası finalinde muhteşem bir başarı ile şampiyon olarak ülkemize büyük bir gurur yaşattı. Milli voleybolcularımızın başarısı tüm Türkiye’de büyük bir coşkuyla kutlandı.

Milli voleybolcu İlkin Aydın TRT muhabirine yaptığı uyarı ile gündemde

Avrupa şampiyonu olan ve ülkemize büyük bir gurur yaşatan A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncuları bu başarıyı gözyaşları ve sevinç çığlıklarıyla kutladı. Milli voleybolcu İlkin Aydın’ın takım arkadaşlarıyla birlikte şampiyonluğu kutladığı esnada kendisini canlı yayında röportaja davet eden TRT muhabirine yaptığı uyarı gündem oldu. Kendisi ile röportaj yapmak isteyen TRT muhabirine uyarıda bulunan Aydın, ‘Ben siyasi şeyler söylüyorum’ dedi.

FİLENİN SULTANLARI AVRUPA ŞAMPİYONU

2023 CEV Avrupa Şampiyonası final maçı nefes kesti. Türkiye-Sırbistan final maçında tüm Türkiye ekrana kilitlendi. Millilerimizin final maçındaki başarılı performansları ve büyük mücadelesi şampiyonluğu getirdi. A Milli Kadın Voleybol Takımı, rakibi Sırbistan’ı 3-2 mağlup ederek Avrupa Şampiyonu oldu. Şampiyonluk coşkusu ve kupanın sevincini doyasıya yaşayan Millilerimiz, kupa seremonisinin ardından şampiyonluk kutlaması yaptı. Tüm Türkiye, Filenin Sultanlarının Avrupa Şampiyonluğunu sokaklara dökülerek büyük bir coşku ve gururla kutladı.

milli-voleybolcu-ilkin-aydin-trt-muhabirine-yaptigi-uyari-ile-gundemde-003.jpg

MİLLİ VOLEYBOLCUDAN TRT MUHABRİNE UYARI

Kupa seremonisi sonrası yapılan şampiyonluk kutlamaları esnasında TRT Spor muhabirinin canlı yayına çıkararak röportaj yapmak istediği A Milli Kadın Voleybol Takımı oyuncularından İlkin Aydın, kendisini kolundan tutarak yayına çıkarmak isteyen muhabire, ‘Ben siyasi şeyler söylüyorum’ diyerek uyarıda bulundu.