Okan Buruk Başakşehir maçı sonrası açıklamasıyla gündem oldu: Golü yüzük yüzünden yedik

Trendyol Süper Lig’in yeni haftasında 23 Eylül 2023 Cumartesi akşamı RAMS Başahşekir-Galatasaray karşılaşması ekrana geldi. Deplasman maçını 2-1 galip tamamlayan Galatasaray’da galibiyet büyük bir sevinçle karşılanırken açıklamalar da peş peşe geldi.

Okan Buruk Başakşehir maçı sonrası açıklamasıyla gündem oldu: Golü yüzük yüzünden yedik

Deplasman maçından galip ayrılan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, karşılaşma sonrasında yaptığı açıklamayla gündem oldu. Galatasaray filesini havalandıran golün sebebini açıklayan Buruk, maçın genelinde üstün olduklarını ve yapacakları oyuncu değişikliği esnasında yaşanan durumu anlattı. Zaha’nın parmağındaki yüzük dolayısıyla hemen oyuna giremediğini söyleyen Okan Buruk, bu süre zarfında gol yediklerini ifade etti.

‘ZOR BİR DEPLASMAN KAZANDIK’

RAMS Başakşehir-Galatasaray maçının ardından açıklamalarda bulunan Galatasaray Teknik Direktörü Okan Buruk, maçı değerlendirdi. Galatasaray’ın 2-1’lik galibiyetiyle sonuçlanan maçla ilgili konuşan Buruk, ‘Zor bir deplasman kazandık. Kendi adımıza, kendi oyunumuzu oynamak istedik. Daha dikine bir oyun ortaya koyduk. 2-0 öne geçtik. Daha farklı olabilirdi. Maçın genelinde üstündük. Şansız bir gol yedik. Oyuncu değiştiremedik. Ziyech çıkarken, Zaha’yı oyuna alıyorduk. Parmağında yüzük varmış hemen giremedi. Kerem de kendi bölgesine gelirken golü yedik.’ dedi.

okan-buruk-basaksehir-maci-sonrasi-aciklamasiyla-gundem-oldu-golu-yuzuk-yuzunden-yedik.jpg

‘EN İYİSİNİ YAPMAYA ÇALIŞIYORUM’

Açıklamalarına devam eden başarılı teknik adam Okan Buruk, kulübün transferler için çok fedakarlık yaptığını söyledi ve şöyle devam etti:
‘Yine lider durumdayız. Stadımız doluyor. İnanılmaz ilgi var. Taraftar mutlu, ben de mutluyum. Kulüp, transferler için çok fedakarlık yapıyor. Hep beraber kurduk, saha kısmı bana ait. Ben de en iyisini yapmaya, bütün oyuncuları hazır hale getirmeye çalışıyorum.’