Rıdvan Dilmen Galatasaray’ı bu sözlerle uyardı! Molde maçından sonra konuştu

Eski futbolcu ve spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, dün akşam sahasında rakibi Molde’yi ağırlayan ve rakibi karşısında zorlanan Galatasaray’a tavsiye niteliğinde uyarılarda bulundu. Dilmen, Galatasaray’ın bu maçtan ders çıkarması gerektiğini söyledi.

Rıdvan Dilmen Galatasaray’ı bu sözlerle uyardı! Molde maçından sonra konuştu

Dün akşam İstanbul'da oynanan Galatasaray-Molde maçını değerlendiren ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen, temsilcimiz Galatasaray’ın aldığı galibiyeti ve maçtaki performansı değerlendirdi. Galatasaray’ın 2-1’lik galibiyeti ile sonuçlanan UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçını yorumlayan Dilmen, Galatasaray’ın fiziksel olarak istenilen noktada olmadığını belirtti ve tavsiye niteliğinde uyarılarda bulundu.

GALATASARAY EVİNDE GALİBİYETİN SAHİBİ OLDU

UEFA Şampiyonlar Ligi play-off rövanş maçında kendi sahasında rakibi Molde’yi ağırlayan Galatasaray maçı 2-1’lik galibiyetle tamamladı. Şampiyonlar Ligi’ne ismini yazdıran Aslan, aldığı galibiyet ve maçtaki performansıyla spor manşetlerinde en üst sırada yerini aldı. Eski futbolcu ve ünlü spor yorumcusu Rıdvan Dilmen’den de Galatasaray-Molde maçı ile ilgili yorumlar geldi. Sarı kırmızılı ekibin Molde karşısında zorlandığı görülürken bu durumu ele alan Rıdvan Dilmen, turu geçmekte zorlanan Galatasaray’ın bu maçtan ders çıkarması gerektiğini söyledi.

MAÇTA PERFORMANS ÜSTÜNLÜĞÜ MOLDE’NİNDİ

Karşılaşmada Galatasaray’a göre Molde’nin daha başarılı olduğunu belirten Rıdvan Dilmen, sarı kırmızılı ekibin fiziksel olarak istenilen noktada olmadığını belirtti. Maçta Molde’nin performansını daha başarılı bulan Dilmen, ‘Çok hazır, çok fit bir Molde. Bana göre yüzde 50’sinde olan bir Galatasaray vardı. İki maçta da daha üstün oynayan Molde’ydi. Galatasaray tecrübesiyle beraber turu geçti. İki galibiyetle gitmek çok önemli. Galatasaray’a Şampiyonlar Ligi’ne hoş geldin diyelim.’ ifadelerine yer verdi.

ridvan-dilmen-galatasaray-i-bu-sozlerle-uyardi-molde-macindan-sonra-konustu.jpg

RIDVAN DİLMEN: GALATASARAY’IN DÜZELMESİ LAZIM

Galatasaray’ın ciddi bir başarı elde ettiğini de dile getiren Rıdvan Dilmen, sarı kırmızılı ekibe uyarılarda bulundu. Galatasaray’ın bu maçtan birçok ders çıkarması gerektiğini ifade eden ünlü yorumcu, ‘Galatasaray’da 180 cm’nin altında 6 tane topçu var. Icardi ceza sahasında penaltı dışında bir kere buluştu. Galatasaray’ın 15 Eylül’e kadar düzelmesi lazım. Bu fizikle Şampiyonlar Ligi’nde zorlanabilirler.’ dedi.